Вхід | Реєстрація

У 20-х числах січня у районі сталися дві серйозні ДТП

У 20-х числах січня у районі сталися дві серйозні ДТП

Одразу після різдвяних свят, які в районі минули без надзвичайних подій, у Кобеляках і Біликах сталися дві дорожньо-транспортні пригоди.

У обох із них постраждали люди. На жаль не обійшлося і без летальних наслідків. У обох випадках аварії сталися через те, що їх винуватці грубо порушили Правила дорожнього руху.

Перша ДТП була зафіксована 20 січня в селищі Білики. Ввечері того дня житель Кобеляк, керуючи власним автомобілем «Жигулі» близько 18.30 їхав по одній із селищних вулиць. Чоловік не помітив двох велосипедистів, які в цей момент теж перебували на проїжджій частині. І в результаті збив обох, завдавши людям травм різного ступеня тяжкості. Жінка, яка постраждала в дорожньо-транспортній пригоді, від отриманих ушкоджень померла у лікарні. Інший велосипедист отримав легкі травми. Його життю ніщо не загрожує.

Шофер, який здійснив наїзд на велосипедистів, навіть не зупинився, щоб надати їм першу допомогу. Навпаки, він зник з місця події. Але того ж вечора він був затриманий працівниками міліції. Правоохоронці поки що дуже обережно коментують причину ДТП. Але ймовірно, що її винуватець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Вранці наступного дня аварія сталася вже в Кобеляках, за кілька десятків метрів від будівлі Державтоінспекції. Близько 7.30 по вулиці Полтавській рухались два автомобілі. Водій одного із них вирішив здійснити поворот ліворуч. І не надав переваги у русі іншому автомобілю. У результаті зіткнення травми різної тяжкості отримали троє людей. Всі вони госпіталізовані у Кобеляцьку ЦРЛ.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2013, 15:42 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Бувалий / 24 січня 2013, 08:09
Винуватець білицького ДТП має близьких родичів, що раніше працювали в УВД області і мають вплив на ситуацію. Ось тому наші даішники і не спішать ділитися висновками. І взагалі, кажуть, що його вже сховали на дурочку...
2. водій / 24 січня 2013, 09:45
Таки Бог оказується єсть, гидота..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації