Вхід | Реєстрація

«Жодної сесії без слова «б..я»!»

«Жодної сесії без слова «б..я»!»

У селі Старі Санжари місцеві депутати вирішили висловити недовіру сільському голові Віктору Плескачу і зняти його з посади. За словами депутатів, він самостійно розпоряджався «соціальними» грошима, нецензурно виражався на адресу підлеглих і за два роки так і не став господарем у селі.

Перед початком сесії у коридорі місцевої сільської ради збираються депутати. Побачивши журналіста, охоче розповідають про події, які відбулися у селі останнім часом. 26-го грудня вони вже збирали сесію сільської ради. Але розглянути більшість питань не змогли, тому що сільський голова на засідання не прибув. Сесію вирішили продовжити 22-го січня. Серед головних питань — звіт сільського голови про свою роботу та про використання коштів, отриманих за соціальною угодою з місцевим агроформуванням.

— Послухаєм, що він скаже, — говорить один із депутатів. — Але, мабуть, будемо ставити питання про недовіру!

О 15:00 усі заходять до кабінету голови, де проходить засідання сесії. Про серйозність питань, які на ній розглядатимуть, свідчить присутність двох гостей з «району» — голови районної ради Володимира Левицького та заступника начальника фінуправління Антоніни Деревені.

На початку сесії в обговоренні питань порядку денного депутат Юрій Матяш пропонує:

— Поступила пропозиція поставити у порядок денний питання про недовіру голові!

— Ви не можете ставити такого питання! — зауважує Володимир Левицький, який підкреслює, що як депутат районної ради має право дорадчого голосу. — Можете висловити недовіру тільки як наслідок розгляду звіту голови.
Утім, депутати все-таки наполягають ставити питання в порядок денний. На початку сесії бухгалтер сільської ради розповідає про те, яким буде бюджет на 2013-й рік. Але більше цікавить депутатів звіт за рік 2012-ий.

— А що це за реконструкція вуличного освітлення — 49 тисяч гривень? Коли воно було, де?!

— Та на все село десяток ліхтарів горить!

— Та ні, я бачив, як освітлення робили!

— Та ти шо?! Вечером ходиш — фонарі не дуже в очі б’ють?!

Володимир Левицький прохає принести проект на реконструкцію вуличного освітлення, переглядає. Потім говорить, що документально все оформлено правильно. Інша справа — чому на вулицях не горять ліхтарі?

— Блискавка ударила — згоріла автоматика! — пояснює сільський голова Віктор Плескач, який сидить за своїм робочим столом і помітно нервує. — Я ж не електрик, щоб його справляти!

— Та вже рік, як та блискавка ударила! — охоче нагадують депутати. — Фонарі висять, а світла нема!

Потім переходять до питання звіту сільського голови. Він із листка перераховує все зроблене у селі за рік: відремонтована дорога, замінений шифер на школі, проведений ремонт сільського будинку культури, туди закуплена музична та світлова апаратура, придбаний трактор у комунгосп, налагоджений централізований вивіз сміття. Крім цього, планувався ремонт СБК та сільської ради, але у казначействі «зависли» гроші, тому провести його у 2012-му не вдалося.

На початку обговорення звіту одна з депутатів, Людмила Дзюбан, одразу задала головне питання, яке цікавило усіх її колег:  «Чи була укладена соціальна угода між сільською радою та агрофірмою «Ворскла»?».

— Я поясню, чому це так нас цікавить! — підкреслила депутат. — Тому що ми з літа піднімали питання «соціальних» коштів. Але Віктор Володимирович нам пояснював, що чіткого механізму соціальних угод немає, тому вона ще не підписана. І в жовтні, і в листопаді він все ще говорив, що цих коштів немає. Але потім з неофіційних джерел ми дізналися, що ці кошти вже давно витрачені!

Людмила Дзюбан демонструє лист від агроформування, який, за її словами, депутати отримали перед самою сесію. На відповідь вони чекали аж сорок днів!

— У цьому листі вказано, що соціальна угода укладена… 25 травня 2012 року! І в ній зазначається, що на соціальну сферу села використали 76 тисяч 950 гривень!

— Як же ви казали, що угоди немає? — дивуються депутати.

— Я підписав її в грудні, коли був у лікарні! — різко відповідає сільський голова.

Депутати, здивовані появою соціальної угоди, прохають по пунктах зачитати, куди витрачались кошти. Кожен пункт коментують.

— Прогортання снігу — 11 тисяч 140 гривень.

— За те, що три рази прогорнули?! І як це вони вже у травні пощитали? За цю зиму, чи за прошлу?!

— Підвезення дітей — 14 тисяч 707 гривень.

— Це за скільки? За 23 рази, що возили у Санжари?! Так по чому в них одна поїздка виходить?!

— Утримання в порядку лісосмуг — 21 тисяча 600 гривень.

— Це соціальна сфера села?! Та туди всі їздили ту лісосмугу чистити. Я свою техпрацівницю посилала! Але ж вона робила безплатно! — говорить директор місцевої школи Валентина Дудка.

Приголомшені озвученими пунктами, депутати все ж таки прагнуть з’ясувати істину.

— Чому агрофірма сама розпоряджалася цими коштами? Адже Плескач нам говорив: «Будуть гроші — зберемося, розділимо, куди потрібно». А потім вийшло, що коштів спочатку не було, а потім їх уже немає!

Віктор Плескач виправдовуватися перед колегами явно не планує. Нагадує лише, що саме він є матеріально відповідальною особою. І підписуючи соціальну угоду, нібито наражав себе на небезпеку.

— На той рік будете самі цю угоду підписувати! — грозить сільський голова.

— Та зрозумійте, що ви ж прийшли працювати не сам. У вас була команда, яку складали всі ми. Тому і рішення мали приймати разом. А то ви надумали 17 тисяч на ремонт трактора використати. А нас ви запитали? — цікавиться депутат Тамара Наріжна.

— Та як хочете! Проявляйте недовіру! Знімайте! Тільки не ви знімаєте, а люди знімають! — роздратовано відповідає Віктор Плескач.

Після цього депутати встають і по черзі висловлюють свої зауваження сільському голові. Людмила Дзюбан підтверджує, що всі йшли на вибори однією командою, але Віктор Плескач дуже швидко втратив довіру колег.

— Хай сам скаже скількох людей він за два роки прийняв і вислухав! — пропонує депутат. — Хай розповість про трудову дисципліну! На 7 грудня, День місцевого самоврядування, вас не було! Хоча лікарняний у вас лише з 10-го!

— З 1-го по 10-те я лікувався вдома! — відповідає Плескач. — Була температура 40!

— А чому ж вам у табель записували по 8 годин?!

— Тому що робота, б…, виконувалася вся, б…!

Слово бере Тамара Наріжна. І нагадує колегам про парк, який сільська рада почала вирізати, а потім покинула.

— Дрова продали, сільський голова сказав, що на ті гроші купили ялинки! Але потім ми взнаємо, що Красюк їх дав безплатно!

— Да, б…, я знаю! Я вкрав 60 тисяч і гуляю, б…, по Хрещатику! — зривається Віктор Плескач. Потім приймає якісь пігулки і виходить з кімнати. За кілька хвилин повертається.

— Я вам поясню, чому на виборах я була проти того, щоб ви стали сільським головою, — говорить депутат Надія Лопан. — Ви неосвічена людина і просто не маєте для цього потрібних знань. Ви хвора людина, як і я, до речі, у вас ІІ група інвалідності. І у вас немає здоров’я для цієї роботи. І, нарешті, у вас головне — бізнес, а я проти бізнесу у владі!
Услід за місцевими депутатами слово прохають представники районної ради. Анатолій Юрченко, який є членом фракції «Партії регіонів» у районній раді, підкреслює, що поведінка сільського голови наносить удар по його однопартійцях.

— Ви завдяки партії прийшли на цю посаду! — нагадує Анатолій Павлович. — А люди, якщо захочуть, вас переоберуть!

Депутати перемовляються між собою і вирішують, що голосувати за звіт сільського голови немає сенсу. Тому що звіту, як такого, не було. Треба переходити до питання про недовіру. Але всіх пробує заспокоїти Володимир Левицький.

— Легше всього хлопнути дверима! Але я хочу, щоб ця сесія стала уроком для всіх, хто ту присутній. Я впевнений, що Віктор Володимирович зробить висновки. І через три місяці ми заслухаємо його нормальний звіт.

Віктор Плескач продовжує сердито мовчати. І нічого не говорить навіть після слів голови районної ради.

— Та як же він виправиться, якщо не хоче з нами навіть розмовляти?! — дивуються депутати. — Володимирович, скажи хоч, що ти про це думаєш?!

— Я не буду нічого говорити. Сесію вважаю закритою! — утомлено відповідає Плескач і починає підійматися зі свого місця. Залишитися його вмовляє лише Володимир Левицький.

Сесія продовжується. Із місця підводиться секретар сільської ради Неля Жолоб. І зачитує заяву, у якій прохає звільнити її з займаної посади.

— Так далі працювати я не можу. Команди дійсно немає. Із сільським головою спільної мови — також. Півтора місяці його не було, я заміняла Віктора Володимировича у різних питаннях. Він повернувся і вирішив, що я претендую на його місце! Зібрав колектив, сказав, що я наділа на себе корону. І за його відсутності нагородила себе грамотою районної ради. Він навіть спеціально їздив туди і перевіряв, хто мене представив до нагородження!

— Ти про пісок розкажи, Неля Миколаївна, не мовчи!

— Сільського голови не було. А я, коли у сніг потрібно було посипати гору, за свої гроші наймала людей. Потім довелося посипати її удвох із батьком! І за це я потім отримую від сільського голови нецензурну лексику на свою адресу! Він говорить, що я приписую собі його заслуги!

Депутати гудуть від обурення.

— Він же мужик! Хіба можна так із жінкою?!

Сільський голова мовчить. Утім, слово знову бере Володимир Левицький.

— Нехай Неля Миколаївна забере заяву. Ми сядемо втрьох, поговоримо і вирішимо цю проблему!

— Та він же зараз із нею говорити не хоче, ви хіба не бачите?! — обурюється депутат Валентина Вербич. — Не буде він нормальним сільським головою. За два роки не став авторитетом у селі. І вже не стане! Що це? Жодної сесії без слова «б..я»! Так це він навіть при вас так розмовляє!

— Володимир Іванович, вибачте, я поїду, бо не встигну в Полтаву! — зривається з місця Плескач.

— А ми що — не люди? Перед нами не треба вибачатися? — дивуються депутати. — А сесію закрити? У нас же ще одне питання!

Утім, Володимир Левицький намагається переконати депутатів, що цього дня ніякого рішення приймати не треба.

— Ви ризикуєте залишитися і без сільського голови, і без секретаря! — нагадує голова районної ради. — Не робіть передчасних кроків, бо зайдете в глухий кут.

— Якщо це питання не вирішиться, ми просто не ходитимемо на сесії! — обіцяє Людмила Дзюбан. — І заблокуємо роботу сільської ради!

Зрештою, Володимир Левицький умовляє депутатів не приймати ніякого рішення, закрити сесію і знову зібратися за тиждень. Після чотирьох (!) годин засідання депутати виходять із сільської ради фактично ні з чим.

— Та не приїде Плескач у вівторок! — переконано говорить директор школи. — Він людина дійсно хвора. І вже завтра буде на лікарняному.

Так сесія у Старих Санжарах закінчилася нічим. Але залишила багато запитань. Чому сільського голову, який навіть не бажає спілкуватися зі своїми депутатами, так уперто захищає голова районної ради? Чи не тому, що Віктора Плескача привела на посаду провладна партія? І саме вона відповідальна за те, що «всунула» мешканцям Старих Санжар людину, яка не вміє спілкуватись, не має освіти, зосереджується на власному бізнесі, а не на обов’язках сільського голови. Старосанжарські депутати обіцяють бути послідовними. І на сесії 29-го січня знову поставити питання про недовіру голові. Однак, чи приїде він знову до депутатів, з якими навіть не хоче розмовляти?


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2013, 17:45 | Нові Cанжари | Політика


1. депутат / 24 січня 2013, 18:38
Звичайно-це сором,це справжня криза влади. ...розумних до розумних,а його до нас...
2. чоловік / 25 січня 2013, 13:16
не тільки в Старих Санжарах влада "всунула" потрібних людей, на потрібну посаду. Чому ж тоді тільки там депутати хочуть справедливості????
3. STALKER / 25 січня 2013, 15:26
Левицькому дали наряд, щоб розрядив напружену обстановку, просив місцевих депутатів за свого однопартійця зберегти в посаді, щоб не ганьбити і без того втрачину довіру партії.
4. Депутат / 25 січня 2013, 17:45
Не суй носа Дзюбанша Людмила,
В тебе хоть освіта вища,
та нема мудрила!
5. Депутат / 25 січня 2013, 18:01
Не пхай носа ти сюди Дзюбанша Людмила
хоч освіта в тебе є
так нема мудрила,
а мудрило треба мати
щоб кудись то носа пхати,
бо без того мудрилА ні сюда і ні туда
6. Депутат / 25 січня 2013, 18:02
Завітай в сільсіку раду і почуєшь там пораду,
А пораду не просту ,
А пораду золоту!
В день соборності вчинили
Депутати наші
Не довіру голові
запровадив Матяш,
А Левицький їм сказав:
«Не спішіть Рідненькі
Бо до цьго усього
Треба аргументи
А аргументів в нас нема
Щож будем Робити?»
Мабуть сядем до закону
будемо зубрити
Не виходить таки в нас
голову зламати,
Бо закони проти нас
Нічого й вивчати.
А порада є одна
як у Сулеймана
не збирай пліток на когось
бо ти ж не султана!
Майте гордість !!
Майте честь!!
Не псуйте здоров я
І подяка буде всім
Від Господа Бога!
7. Walker / 25 січня 2013, 18:22
У Дзюбанши Людмили рожа, як у Кобили! xD
8. Talker / 25 січня 2013, 18:30
Розпіарились, панове, розпіари…
Всі тепер ви генії – не бездари!
І на кожнім діадема чи тіара.
І коронним крісельцем кожен марить.
І нема вам рівного, ані пари.
Так пнетеся високо – аж за хмари.
Поруч вас не людоньки- все отари:
Вівці та баранчики із кошари.
Всмоктують у шлуночки все, що дарять –
З того щось, підсмажене, там ся зварить…
Як на вас поглянути – чари й чари.
І такі вітальні всі, чемні й гарні.
Самовеличаєтесь ви гарно
На державних вигонах, на базарах:
«Ось дамо вам, людоньки, невзабарі
Все, що благовіститься Божим даром!»
Чесні ЗМІєчки перезміюють ваші чвари,
А за те їм гонорарчики, гонорари…
Розпіарились, панове, розпіари…
9. Депутат / 25 січня 2013, 19:48
Николаевна не Люся,
ты хороший человек.
Только школу ты не слушай,
в школе истеричка есть............
10. Депутат / 25 січня 2013, 19:50
Посоромились би люди добрі, дивіться тільки за собою, і не чипайте інших! Побійтеся Бога.
11. Депутат / 25 січня 2013, 19:57
10. Депутат пише:
«в школе истеричка есть............»

І біля школи також.
12. ясен / 25 січня 2013, 20:31
Панове , гидко читати такі коментарі,пишите,як на огорожі!Примітивні амеби!Краще б провели місцевий референдум,та визначили кого в селі підтримають люди сільського голову,чи опозиційних депутатів. Потім можна і недовіру комусь з них.А районні адвокати скоріше вам нашкодять,чим допоможуть.І взагалі сховавшись за псевдонімом ображати людину,це підлий почерк боягуза,а стиль написання деяких коментарів характеризує автора(WALKER)як розумово відсталого.Оним словом клініка!
13. Чудо Юдо / 25 січня 2013, 22:37
7. Walker пише:
«У Дзюбанши Людмили рожа, як у Кобили! xD »

Враховуючи, що в даній темі немає ніяких інтересів у підлітків (ця політика їм до одного місця), то доходжу до висновку, що отаку ахінею бовкнула людина доросла, мало того, зацікавлена, отже, скоріше за все, один із чиновників. Господи, невже нами отакі ідіоти, бики і хами нами керують???

Там, до речі, коментар від цього ж чоловіка був ще посмачніше, тільки його видно адміністрація видалила.
14. депутат / 26 січня 2013, 00:02
Ото ти Нелько керувала ,
що гору посипала,
Стидно людім говорити,
що так можна керувати!
15. вільний в / 26 січня 2013, 08:14
депутате,ти повністю підтверджуєш своє звання,певно вживаєш якісь пігулки.Та й при принаписанні віршів ти нездара.Прочитай хоча б одну книжку,крім букваря.Та ні ,починай з букваря!
16. Юрій Лісовський / 26 січня 2013, 18:22
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Так, читаючи коментарі деяких дописувачів, особливо Walker та депутат, котрі гарантовано регіонали, усвідомлюєш які дибіли сидять у правлячій партії і як вони керують. Сумно(...
17. телятник / 26 січня 2013, 20:42
Сумно читати.Що робити пересічним громадянам, які змушені жити в цьому селі за такої влади? Куди поскаржитись,у кого просити допомоги? Спасибі депутатам Валентині,Люді і т.д. Левицький приїхав, як прост...ка покрутився на одній нозі,і як корова злизала...
18. кіра / 26 січня 2013, 20:44
Яка ганьба!
19. белый / 26 січня 2013, 22:23
Да что же происходит в Санжарском районе!Конфликты,грязь,низость всякая.Если председатель сельсовета действительно такой,то почему за него проголосовали люди?Почему председатель райсовета за него заступился?Какой то театр теней все вижу,ничего непонятно!Неужели партийная солидарность важнее клятвы служить людям?Или ее сейчас не дают?
20. Петрович / 26 січня 2013, 23:32
Та вже писали,яка ж там вбіса присяга коли В.Левицький посаду разом з депутатством купив за комб кормбікорм чі кукурудзу.А конфлікти виникають тоді,коли влада становиться барчуками та не помічає простих громадян.
21. Депутат / 27 січня 2013, 09:45
Опозиційні депутати висловлюють недовіру сільському голові спираючись тільки на якісь плітки та брехні. Ніхто з них не має ніяких доказів крім пліток. В селі це звичайна справа, ось тільки прикро що опозиційні депутати маючи вищу освіту не освідомлюють яка це тяжка праця.
13. Чудо Юдо пише:
« Господи, невже нами отакі ідіоти, бики і хами нами керують???»

Ось так висловлюється ЗОШ ім. О. Мешко.
Прикро що такі педагоги та керівники виховують наших дітей!
22. Гена Кульбашник / 27 січня 2013, 19:20
Добрий день, невідомим висловителям!!!
Мені соромно зачитувати для себе, як для жителя мого села, вище написані слова!
Кожин з нас має право висловити свою думку і навіть коли хтось ображаючи її коментує і впевнений що він правий, так чому ж анонімно...? Назвіться!!!
Навіть коли настав розлад, невже неможливо вирішити питання так, щоб цей жах не бачив ніхто!!!
Чому не можна для людей жити, все ж в цьому житті повертається!!!
... адже приємно коли посміхаються і говорять тільки теплі слова і ЦЕ МОЖЛИВО!!! Потрібно мати тільки бажання!!!
Високошановні по іменню названі вище люди, не звертайте УВАГИ на це хуліганство... Жахливо те, що та людина яка писала образу, а мабуть і не одна, не одноразово з посмішкою буде звертатися до Вас!!!
За справедливість!!! Слава вчителям!!! Слава жителям Старих Санжар!!! Все буде добре...)))
23. Івановна / 27 січня 2013, 19:28
Соромно самим за себе, що довірилися і проголосували за Плескача. Підтримую депутатів, бажаю довести розпочату справу до кінця (звільнення Плескача з посади голови сільської ради)
24. Івановна / 27 січня 2013, 19:43
4. Депутат пише:
«Не суй носа Дзюбанша Людмила,
В тебе хоть освіта вища,
та нема мудрила!»

Людмила Олександрівна! Молодець! Так тримати! Вірю, що справедливість переможе.
25. Івановна / 27 січня 2013, 19:45
21. Депутат пише:
«Ось так висловлюється ЗОШ ім. О. Мешко.
Прикро що такі педагоги та керівники виховують наших дітей!»

Не сунь носа, не знаючи істини!
26. Гена Кульбашник / 27 січня 2013, 20:00
Вс
24. Івановна пише:
«Людмила Олександрівна! Молодець! Так тримати! Вірю, що справедливість переможе.»

Все ви правильно говорити!
" Коли кидають в тебе камінцем, то ти "кидайся хлібом"!!
Бо добро завжди перемагає зло!!"
((кидатися хлібом, звичайно в переносному розумінні))
27. Владіслав / 27 січня 2013, 21:16
Мені здається,що на наступне засідання сесії, потрібно запрошувати не Левицького(це марна трата часу)а попрохаємо прийти священника ,нехай спробує вигнати БІСА з Плескача. Я думаю,це можливо.
28. НЛО / 28 січня 2013, 16:28
:(
29. bog / 28 січня 2013, 18:58
Депутат,а чого ж ти мовчав на сесії став би на захист вельмишановного голови , а то тоді язик з-за зубами був,а зараз руками розмахався.Наберись сміливості і скажи людям що вони не праві,а то голова мовчки просидів і ти разом з ним. В тебе ж є своя думка от і вислови її,а то в неті всі грамотні бачте і поетичні здібності показують які.І не стидно.Ви ж перш за все люди ,от і оставайтеся ними. До зустрічі завтра на сесії.І не опускай голову дивись людям у вічі.
30. Світлана / 28 січня 2013, 20:46
Бувшу техпрацівницю, володарку тряпки і швабри "осєніло" писати "вірші" і вважати себе мудрилом. Помиляєшся дорогенька! Людмила Дзюбан дійсно Мудра, Людина з великої літери, а твою гидоту можуть сприймати тільки тобі подібні - такі як Плескач та його свати. Пристроів у бібліотеку так ти готова йому підошви лизати. Ганьба! Як несоромно дивитися односельцям в очі! Оце й наступає справжній кінець світу, коли люди кажуть на чорне - біле, а на біле - чорне.Одумайтесь!
31. Вовчик Архангельский / 28 січня 2013, 20:48
Шановні Валентина Володимирівна та Людмила Олександрівна- ви в нас Найкращі!!!
32. гость / 28 січня 2013, 21:02
А ещё не кто не заговорил о водителе(сына Плескача)!!!
Там полный пиз...ц!!!
Прошу извинения!!!
33. Лісом / 28 січня 2013, 21:27
35. гость пише:
«А ещё не кто не заговорил о водителе(сына Плескача)!!!
Там полный пиз...ц!!!
Прошу извинения!!!»


Шановний Гость! Ви на себе дивіться!
34. Станіслав Олександро / 28 січня 2013, 22:00
Що до мене, то селянська „еліта” в особах шкільних вчителів, поводить себе вкрай невічливо!!! Сільського голову вибирала громада (волевиявлення мешканців села), а не зграя, котра намагається плюнути на людський вибір!!!! На скільки мені відомо, то село Старі Санжари, завдяки Плескачу В.В. навпаки, розквітло. Тому, моя подяка саме сільському голові, а не жінкам, котрим більше нічим зайнятися, окрім сварок та вкрай „тупих” статей, особливе „Фу” бездарному автору (перший приз тупому журналісту). БЕЗ СЛІВ!!!
35. Станіслав Олександро / 28 січня 2013, 22:02
Гість!!!! Перед тим як осуджувати чужих дітей!!!! Подумай про своїх!!! А звісно в тебе їх не може бути бо ти "ГАНДОН"!!!
36. Івановна / 28 січня 2013, 22:06
За что тут извиняться, если это правда! Где это видано, чтоб в нерабочее время со своей дамой и друзьями на служебной машине катались!
37. Івановна / 28 січня 2013, 22:07
Желаю удачи завтра на сессии! Надеюсь у Плескача хватит ума написать заявление и добро восторжествует!
38. Тіна / 28 січня 2013, 22:23
У Старосанжарській ЗОШ працюють найкращі вчителі! Ми Вас поважаємо і підтримуємо! А на людей, які пишуть вище сказану гидоту не звертайте уваги, одразу видно, що не дарма беруться лікарняні!
39. Тіна / 28 січня 2013, 22:33
37. Станіслав Олександро пише:
«село Старі Санжари, завдяки Плескачу В.В. навпаки, розквітло»

Шановний Станіслав Олександро! Я з вами цілком погоджуюся, село дійсно розквітло, але нажаль не квітами, а амброзією, вирубаним парком та сміттям і бур'янами навколо зупинок! Таке враження, що Ви ніколи не бували в Старих Санжарах, а проживаєте взагалі на іншій планеті!
40. Гена Кульбашник / 28 січня 2013, 22:59
пише:
«37. Станіслав Олександро пише:
«село Старі Санжари, завдяки Плескачу В.В. навпаки, розквітло»»

Доброї ночі, Станіслав Олександрович!!!
Ви говорите, що село розквітає....!!!
Дозвольте питання, чому якщо переглянути написанні кожного думки, то більшість говорить про негатив???
В чому обґрунтовується розквітання?
Мабуть правда за народом, за людьми!!!???
41. Alex R / 29 січня 2013, 09:25
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Людмила Олександрівна, Ви Вчитель від Бога, Цінуємо Вас! Не звертайте уваги на безмозглих шавок та вискочок, які ллють бруд на Вас.
42. Юлія Корсун / 29 січня 2013, 10:17
Вельми шановні , дорогі аноніми! Та не вже вам подобаеться тут своїми дурними язиками "кидатися" багнюкою!? Ви ж дорослі люди а ведете себе як підлітки. Ну чому ви людей які боряться за справидливість ображаєте ! Дорогі Людмила Олександрівна і наш шановний директор школи Дудка Валентина Володимірівна , не звиртайте уваги! Ви молодці , і як говорив Генадій Кульбашник : " Слава вчителям"
43. Івановна / 29 січня 2013, 20:36
Шановний Ігорьок! А що ти називаєш хаосом? Хіба те, що зараз взимку клуб стоїть "розбитий" без вікон краще? Якщо усі люди про твого ДЯДЮ говорять лише погоне і нічого хорошо сказати не можуть, після двох років його праці, то можливо потрібно над цим задуматися?
44. гость / 30 січня 2013, 17:02
Правда, добро і користь.
Одного разу до Сократа прийшов чоловік і сказав:
- Ти знаєш, що говорить про тебе твій друг?
Сократ відповів йому:
- Перш ніж сказати мені цю новину, просій її через три сита. Перше - це сито правди. Ти впевнений, що те, що ти мені зараз скажеш, є правдою?
- Ну, я чув це від інших.
- Ось бачиш, ти не впевнений. Друге сито - це сито добра. Ця новина обрадує мене, стане для мене приємною?
- Зовсім ні.
- І, нарешті, третє сито - сито користі. Чи буде ця новина корисною?
- Сумніваюся.
- Ось бачиш - ти хочеш розповісти мені новину, в якій немає правди і добра, до того ж вона марна. Навіщо її тоді говорити?
45. Гена Кульбашник / 31 січня 2013, 21:50
74. дурдом пише:
«74. дурдом / сьогодні, 21:11 Вставити цитату
73. Кіт Пушок пише:
«. Кіт Пушок / сьогодні, 19:39 Вставити цитату
А мені здається,що пора дати дорогу молодим та енергійним!таким як Гена Кульбашник!»


иди н*уууууй »


Дозволь запитати, в дурдомі є доступ до интернета...???
46. анонім / 2 лютого 2013, 19:17
скажіть будь ласка ви мені коли в старих санжарах хтось з працюючих івже непрацюючих керівників або на виборних посадах догодив жителям . усіх потрібно вимазати брудом мокнути мордою в гімно ітоді говорити які ми хороші бо ми боримось за те щоб краще нам жилось . ми часто не замислюемось або нехочем усвідомити що ми те саме дерьмо яке деякі умілі люди в своіх корисливих цілях розворушили .свое отримали а тепер можна і обхаяти
47. анонім / 2 лютого 2013, 20:02
взяти хотяб так званих правдоборців -отримали квартири використавши све так зване депутатство.скориставшись чужими можливостями і коштами .скажіть мені хіба це людяно.так можливо у плескача як укерівника не все гаразд из лексиконом .ми ж самі й винуваті тут у цій ситуаціі нетільки бля скажеш а й вовком завиеш.
48. анонім / 2 лютого 2013, 20:02
взяти хотяб так званих правдоборців -отримали квартири використавши све так зване депутатство.скориставшись чужими можливостями і коштами .скажіть мені хіба це людяно.так можливо у плескача як укерівника не все гаразд из лексиконом .ми ж самі й винуваті тут у цій ситуаціі нетільки б.я скажеш а й вовком завиеш.
49. Той що рве хвилі / 3 лютого 2013, 20:17
Да,прикольно там у вас получается!
50. Той що рве хвилі / 3 лютого 2013, 20:27
«А ещё не кто не заговорил о водителе(сына Плескача)!!!
Там полный пиз...ц!!!
Прошу извинения!!!»

А его все устраивает,с пацанами зелени покурил,в карты на роботе поиграл,подругу выгулял...
51. Той що рве хвилі / 3 лютого 2013, 20:39
Що я можу Вам сказать,любі депутати,буде Вам усім капец поки править "ТАТО".
52. Дима / 4 лютого 2013, 19:39
сытый досвидос
53. Член засідання / 5 лютого 2013, 09:01

Адміністрація:
Коментар видалено за порушення п.2.2, 2.3 Правил користування сайтов
54. Моа / 6 лютого 2013, 23:41
Так була сесія 29 січня,чи не було?
55. Чудо Юдо / 7 лютого 2013, 02:31
88. Моа пише:
«Так була сесія 29 січня,чи не було? »

Посилання на exo.in.ua
56. Маня / 12 лютого 2013, 18:14
Виктор, не обращайте на них внимания ведь они могут говорить гадости только за спиной, в сети, и никто не смеет сказать вам это в лицо! Это люди у которых просто лужи в душе, а у вас глубина..море! Живите для своих родных и будьте щасливы.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації