Вхід | Реєстрація

Шановні мешканці Кобеляк та району

У звязку з погіршенням погодних умов збільшилась кількість ДТП з потерпілими. Також непоодинокі випадки коли водій скоює ДТП та втікає з місця пригоди, залишаючи людину помирати на узбіччі або в понівеченому автомобілі.

Кобеляцьке ВДАІ попереджає та закликає:  не порушуйте правила дорожнього руху, не наражайте себе та оточуючих на небезпеку, не будьте байдужими до своїх обов’язків учасника дорожнього руху. Якщо ви стали свідком ДТП, з місця скоєння якого водій намагається втекти, запамятайте марку автомобіля та державний номерний знак і повідомте за телефоном 102.

Станом на 21.01.2013 року на території Кобеляцького району зареєстровано дві ДТП із постраждалими.


Автор: Геннадій Тіняєв, начальник ВДАІ Кобеляцького РВ, майор міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2013, 09:20 | Кобеляки | Суспільство
1. водій / 26 січня 2013, 22:16
Правила дорожнього руху написані для доріг, які дозвлляють ті правила виконати. Ето ясно?! І пальцями тикати ви повинні у обидві сторони, а не лише у водійську. От тоді ви будете ДАІ.


Ми залюбки виконаємо правила, якщо ви нам надасте для того умови.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації