Вхід | Реєстрація

Суд над Горденком наближається до завершення

Швидше за все, через місяць ми дізнаємось чим закінчиться судова епопея за мотивами шоу «Вмієш? Співай!».
16 січня відбулось чергове судове засідання у справі про шахрайство, у якому обвинувачується Сергій Горденко, продюсер пісенного шоу «Вмієш? Співай!». Суд був призначений на 10 годину ранку. Та через зайнятість судді Віктора Голубенка в інших судових процесах, початок засідання перенесли на більш пізню годину. Саме через це співробітники «ЕХО» не змогли бути присутніми в залі суду. А про перебіг процесу розповів нам уже сам Горденко, який зателефонував у редакцію.

Ось, що повідомив Сергій. Цього разу засідання пройшло досить швидко. Воно продовжувалось близько п’ятнадцяти хвилин. Крім судді і секретаря в залі перебували Горденко зі своїм адвокатом та мама Василя Стогнія Валентина Бутиріна.

Безумовно, усі очікували оприлюднення даних відео чи фотофіксації з «приватбанківського» банкомату, які мали засвідчити, хто ж зняв оті злощасні 10 тисяч гривень, котрі були обіцяні Василю Стогнію в якості призу, як переможцю шоу «Вмієш? Співай!». Та, на жаль, ці дані до суду так і не потрапили. Учергове проявили дива оперативності наші правоохоронці. Вони надіслали відповідний запит у банк за чотири дні до судового засідання. Тому питання про те, хто зняв гроші, знову залишилось відкритим.

Крім того, Сергій Горденко розповів, що представники агрофірми «Добробут» зняли свої вимоги про повернення 40 тисяч гривень і відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Отже, що ми маємо на сьогоднішній день? Рівень претензій до Горденка стрімко наближається до нульової позначки. Докази щодо того, що саме він привласнив нібито призові гроші, немає. І дуже малоймовірно, що вони з’являться. Навряд чи у «Приватбанку» більше року зберігають матеріали фіксації того, хто знімає гроші з банкоматів. Можливо, саме у зв’язку з цим Горденко розповів, що нібито збирається сам звернутися до фінансової установи з проханням надати дані.

Якщо все це дійсно так, то цілком ймовірно, що під час наступного судового засідання кримінальна справа буде закрита. Або закінчиться виправдальним вироком. Це вже тонкощі юриспруденції і прерогатива судді. Так що, почекаємо до 19 лютого.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2013, 18:50 | Кобеляки | Кримінал


1. Микола Гузченкo / 25 січня 2013, 22:18
Здайоцца мені, що нормальний юрист повинен був би взяти Серьоню за шкабарки і змусити виплатити Стогнію гроші. Він обіцяв це зробити. Це загальновідомий факт. Це і у відеозаписах можна знайти, і не раз в інтерв’ю говорилося.
Стогній разом з сотнею нещасних безкоштовно трудився на сцені, бо йому була обіцяна винагорода. Робота зроблена, перемога отримана, а публічно обіцяні гроші досі ніхто не виплатив. Стогній повинен звернутися до юриста і подати цивільний позов проти того засранця.
2. водій / 26 січня 2013, 01:09
3.14здєц не у тому що 10.000, і не у Горденкові. А у тому, що всього навсього такої суми, хватило на всих. На всих учасників цього театру.
3. Сергій Горденко / 26 січня 2013, 01:36
:))
4. Друзяка / 27 січня 2013, 18:36
Тут без экстрасенсов не обойтись.....верни Ваське деньги пи...ас!!!
5. Друзяка / 27 січня 2013, 18:43
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Эта сволочь сидит всех на голове и жестоко насмехается над нами,а «Добробут» зняли свої вимоги про повернення 40 тисяч гривень і відшкодування матеріальної та моральної шкоди... как так? моя воля засадил бы я его по самые помедоры....не нужно жалеть его, его нужно наказывать .....
6. Сергій Горденко / 27 січня 2013, 23:12
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5. Друзяка пише:
«....моральної шкоди... как так?» - Вот так!-МУДАК!!! Все решают связи!))) Так уж вышло! Рожденным ползать - летать не дано!!!
7. Green / 4 лютого 2013, 18:26
От мені одне цікаво, чого його досі ніхто не відмудохав де-небуть в завулку?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації