Вхід | Реєстрація

Мера Лубен Коряка нагородили знаком «Лаври слави»

Мера Лубен Коряка нагородили знаком «Лаври слави»
Напередодні Нового року міського голову Лубен Василя Коряка Академія ділових кіл України нагородила міжнародним знаком «Лаври слави» та вручила відповідний диплом лауреата «За високу управлінську майстерність, активну участь в громадському житті». Вручення нагороди відбулося в Маріїнському палаці Києва. «Ця нагорода – наша спільна перемога трударів, інтелігенції Лубен» - сказав Василь Коряк. «Незалежні експерти високо оцінили те, що не дивлячись на економічну кризу, хаос, чітко працювали усі служби, немає заборгованості з зарплат, створено за європейськими стандартами дитяче та інфекційне відділення, стоматологічну поліклініку, бібліотеку для дітей, переобладнано за сучасними вимогами ряд шкіл і процес цей триває.
...І все це при незначному міському бюджеті, якого, звичайно ж не вистачило для виконання такого обсягу робіт» - відзначив мер Лубен.
До складу Академії ділових кіл України входять міністри, дипломати, вчені, депутати Верховної Ради, представники ділових кіл, духовенство, журналісти, інші спеціалісти, посадовці, інтелектуали. При академії діє експертна рада, яка на рейтинговій основі визначила вклад міського голови

Автор: Іван БУРДИМ, www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2009, 14:26 | Лубни | Суспільство
1. zakon.nau.ua / 18 лютого 2010, 15:02
Найбільшу заборгованість з виплати зарплат своїм працівникам мають два підприємства міста Лубни – комунальне житлово-експлуатаційне управління та КП „Лубниводоканал”. Станом на 13 червня, згідно з інформацією Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, вони не виплатили своїм працівникам 430,6 тисяч гривень. Міський голова Лубен Василь КОРЯК відмовився коментувати ситуацію. А його заступник, який опікується питаннями житлово-комунального господарства, Борис ПОВАР, поінформував, що працівникам комунального житлово-експлуатаційного управління зарплата виплачується за березень.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації