Вхід | Реєстрація

Тетянин день у Біликах

Тетянин день у Біликах

Січень завжди був насичений святами. Цей факт давно відомий і засвідчений офіційною владою, народом і, навіть, гумористами.

25 січня біличани відзначили відразу три свята: Тетянин день, День студента і День народження Володимира Висоцького.

А вдалося їм це завдяки зусиллям творчого колективу Білицького будинку культури у складі керівників пісенно-танцювального колективу «Чебреці» Миколи Валка та Ольги Попової, художнього керівника Алли Мулько, працівників Миколи Бондарчука та Віктора Даніщенка, під керівництвом директора Людмили Миколаївни Пугач.
Основою концерту, як завжди, став виступ прославленого та відомого далеко за межами селища колективу «Чебреці».

До організації та проведення свята долучилися працівники білицької бібліотеки О. Курило й О. Чухрай, талановитий місцевий співак, виконавець пісень Володимира Висоцького, Костянтин Угрюмов, а також усі гості, запрошені у цей день на тематичний вечір.

Вечір розпочався з привітання Тетян, запрошених на свято. Кожна з цих жінок вносить свій певний вклад у життя селища, як і кожен із нас. Але в Тетянин день шана їм — Тетянам:

Тетяні Адамовій — учасниці хору «Чебреці» і обдарованій майстрині бісероплетіння;

Тетяні Кіщенко — спонсору багатьох білицьких заходів;

Тетяні Брихачко — бухгалтеру дитячого садка.

А також постійним глядачкам та шанувальницям мистецьких заходів: Тетяні Олексіївні Ниш, Тетяні Олександрівні Латиш, Тетяні Леонідівні Ястрєбовій, Тетяні Василівні Кузьмяк, Тетяні Леонідівні Рябухі, Тетяні Іванівні Шпортун.
Усі Тетяни отримали сувеніри на пам’ять про незвичайний день у житті селища, і, звичайно, привітання у вигляді концерту, як завжди щирого й запального.

У концертній програмі звучали пісні, виконувалися хореографічні композиції, які давно полюбилися глядачам.
Це пісня «Как много девушек хороших» у виконанні М. Валка, В. Даніщенка, В. Кинька, пісня «Здравствуй, как ты живеш» у виконанні М. Валка та А. Мулько.

У виконанні квартету, до складу якого входять Т. Адамова, Л. Бакшанська, В. Михайлик і Л. Пугач, прозвучала пісня «На пероні».

Дует у складі І. Машинської та Л. Кукоби виконав пісню «Бабья рощица».

Поряд з відомими номерами яскраво засяяли нові: пісня «А млин крутиться» у виконанні Л. Пугач, І. Машинської та І. Кіндер, пісня «Киевлянка» у виконанні В. Даніщенка, танок «Ти ж мене підманула», який майстерно виконали учасники танцювального колективу «Чебреці».

Великомучениця Тетяна — заступниця, берегиня і покровителька молоді та студентства.

Ведучі А. Мулько та В. Кинько привітали всіх присутніх з Днем студента, адже всі ми причетні так чи інакше, у минулому чи у сьогоденні, до прекрасного звання — студент.

Коли на сцену вийшов співак Костянтин Угрюмов, то зал вибухнув оплесками. Костя неодноразово запрошувався на різні свята, але сьогоднішній концерт для нього особливий, адже він великий прихильник творчості Володимира Висоцького. Великим задоволенням для нього було виступити саме у День народження Володимира Семеновича.

У виконанні Костянтина Угрюмова прозвучали пісні В. Висоцького «Кони», «Песня о друге», «Баллада о любви».
Цього разу з Костянтином виступив і його син Євген, студент педагогічного університету, який акомпонував на сопілці. Співзвучність гітари і сопілки високо оцінили глядачі.

Наприкінці свого виступу Констянтин із сином подарували місцевій бібліотеці останнє і майже повне зібрання творів В. Висоцького, за що хочу щиро подякувати Кості і його сім’ї від імені всіх біличан.

Зал не хотів відпускати Костянтина Угрюмова, нагороджуючи його новими й новими оплесками. Але наступні виступи не менш талановитих односельчан, знову заволоділи серцями глядачів.

Чудовою була вокально-хореографічна композиція «Сосед», у виконанні Алли Мулько та танцювального колективу «Чебреці». Зачаровували пісні «Лето молодое» і «Через реченьку мосток».

На завершення прозвучала вже улюблена пісня біличан «И будем петь, и будем жить», яку глядачі доспівали разом із артистами.

Позитивні емоції, викликані святом, як виявилося, не давали спокою глядачам і вдома. Вони кілька днів телефонували організаторам свята й дякували за чудовий концерт, прекрасний відпочинок та хороший настрій.

Тож бажаємо творчої наснаги колективу Білицького будинку культури і чекаємо нових творчих злетів.


Автор: Ольга Курило, завідуюча Білицькою бібліотекою


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації