Вхід | Реєстрація

У Полтавській області за розкрадання газоконденсату засуджено членів організованої злочинної групи

У Полтавській області за розкрадання газоконденсату засуджено членів організованої злочинної групи

Набув чинності вирок Вищого Спеціалізованого Суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ стосовно шести учасників злочинного угрупування, які протягом тривалого часу розкрадали газоконденсат одного з державних підприємств Полтавщини.

У червні 2009 року співробітники СБУ затримали чотирьох осіб «на «гарячому», одразу після того, як зловмисники через «врізку» до газопроводу закачали 8 тонн викраденого газоконденсату в спеціально обладнаний автомобіль із цистерною.

Слідством встановлено, що в період з квітня до червня 2009 року зловмисники здійснили розкрадання понад 125 кубічних метрів газового конденсату чим завдали матеріальних збитків державі на загальну суму понад 240 тис. гривень.

У ході слідства було затримано ще двох учасників, причетних до злочинної оборудки.

У жовтні 2012 року вироком суду шістьох зловмисників, мешканців Полтавщини, засуджено за ч.3, ч.5 ст. 185 (крадіжка, вчинена організованою злочинною групою осіб) та ч. 3 ст. 292 (пошкодження об’єктів магістральних нафто, газо та нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України до різних термінів ув’язнення: від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок вступив у законну силу.


Автор: Прес-група УСБ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2013, 11:55 | Полтава | Кримінал
1. 7777 / 20 лютого 2013, 14:50
Скільки їх на Кобеляччині ловили і на пальцях не полічити-І-ЩО-- нікого і нічого (на місце врізки даже пресу не допускали(человечки с русским акцентом)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації