Вхід | Реєстрація

Кобеляцький «Лідер» — перший

Кобеляцький «Лідер» — перший

З 24 по 26 січня на базі Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2000-2001 року народження.

У змаганнях узяли участь шість команд. Це кобеляцька команда «Лідер», «Ніка» з Полтави, КДЮСШ з міста Славутич, команда «Багіра» з ДЮСШ Красний Лиман, ДЮСШ з міста Судак та «Вікторія» з Конотопа.

І саме 24 січня було урочисте відкриття змагань. На урочистості, уже традиційно, запросили представників влади. Від імені керівників району завітав голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Разом із ним відкривала змагання і начальник районного відділу освіти Наталія Коваль.

— Від імені влади я хочу привітати всіх дівчат, які прибули на змагання з різних областей нашої держави. Це і Крим, і Київська, і Сумська, і Донецька, і Полтавська області. Ви є неабияким прикладом для інших дівчат і хлопців. І зрозуміло, що ви вже досягли значних результатів у спорті. Адже, аби потрапити у відбірковий етап Чемпіонату України, треба наполегливо і старанно тренуватися, — сказав голова РДА.

Особливою увагою він наділив юну спортсменку з команди кобеляцьких футзалісток. Це — Валерія Письмак, яка саме цього дня святкувала свій День народження. Анатолій Таранушич побажав Валерії та всім спортсменкам, аби змагання принесли їм радість від спілкування з друзями. Та найголовніше, аби в їхньому житті складувалось усе добре і аби їм таланило в спорті. Насамкінець, голова РДА вручив іменинниці подарунок, а решті спортсменок — солодощі та мінеральну воду.

У перший день змагань кобелячанки змагалися з командою «Вікторія» з міста Конотоп. Наші дівчата зіграли з рахунком 7:3 на нашу користь. Також вони грали з полтавською командою «Ніка», де здобули абсолютну перемогу — 5:0. Одразу ж стало очевидним, що кобеляцький «Лідер», дійсно, є лідером. Адже здобуває чисту перемогу над усіма суперниками.
На другий день змагань наші дівчата грали проти команди з міста Славутич. Тут кобелячани здобули перемогу з рахунком 8:1.

І вже в останній день змагань кобелячанки змагалися з футбольною командою з міста Судак. Тут вони просто розгромили суперниць. Адже наші дівчата здобули перемогу з рахунком 12:0.

І, зрештою, здобули абсолютну перемогу відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2000-2001 року народження, чим неабияк порадували свого тренера Руслана Сабірова.

Уже в травні цього року відбудеться фінал Чемпіонату України. До речі, проходитеме він саме в Кобеляках. У ньому братимуть участь команди, які зайняли перші чотири місця. А це кобеляцький «Лідер», «Вікторія» з міста Конотоп, КДЮСШ міста Славутич та «Багіра» з ДЮСШ Красний Лиман.

До речі, задля перемоги наші дівчата старанно і щоденно тренуються. Деякі з членів команди займаються вже протягом трьох років, а дехто приєднався до неї зовсім нещодавно. Та, як бачимо, старанність і наполегливість дівчат йде їм на користь.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2013, 17:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації