Вхід | Реєстрація

Міжобласний турнір

26 січня 2013 року в м. Кобеляки у спорткомплексі «Іскра» відбувся турнір з волейболу серед команд Полтавської та Дніпропетровської областей. У ньому взяли участь ветерани з міст Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Полтави, Кременчука, Кобеляк та смт. Царичанка, які були розподілені на дві групи по 3 команди.

Відкривав турнір матч між командами «Оріль» смт. Царичанка та «Ветеран» м. Кременчук. У першій партії кременчужани не залишили жодних шансів і перемогли з рахунком 25:9. Зрівнявши рахунок по партіям царичанські волейболісти все ж поступилися — 2:1. Другим стартував поєдинок за участю місцевого «Колоса» та «Ветеран 50+» з м. Полтава. У першій партії кобелячани поступилися майбутнім переможцям цього турніру з рахунком 25:17. У другій «колосяни» здобули перемогу — 25:23. У третій партії місцеві волейболісти дотисли опонентів вигравши з рахунком 15:11. У наступній грі волейболісти «Дніпра» з м. Дніпропетровськ не без труднощів здолали «Оріль» з смт. Царичанка — 2:1. Потім відбулася гра між командами «Колос» м. Кобеляки та переможцями цих змагань у 2009 році «Сталь» м. Дніпродзержинськ. Кобеляцькі волейболісти в першій партії поступилися з рахунком 25:10, друга виявилася напруженою, в якій господарі також були переможені — 25:18. У грі між командами «Дніпро» та «Ветеран», перемогу святкували дніпропетровські волейболісти — 2:0. У останньому груповому матчі команда «Ветеран 50+» без ніяких труднощів здолала «Сталь» — 2:0.

За підсумком змагань у групі «Сталь», «Колос» та «Ветеран 50+» набрали рівну кількість очок, але по партіям на перше місце вийшла команда «Ветеран 50+».

У матчі за 1-2-е місце на площадку вийшли виявляти переможця цього турніру команди «Ветеран 50+» та «Дніпро». У цьому поєдинку явного фаворита не було, але у підсумку полтавські волейболісти перемогли у двох партіях з рахунком 25:20 та 25:22, ставши вперше переможцями цих змагань.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та цінними призами. Оргкомітетом з проведення змагань було визначено кращих гравців турніру за номінаціями: «Кращий нападник» — Дудник Валерій («Дніпро» м. Дніпропетровськ), «Кращий захисник» — Глупаченко Микола («Ветеран» м. Кременчук), «Кращий блокуючий» — Гузченко Роман («Колос» м. Кобеляки), «Кращий розігруючий» — Кокоуров Олександр («Ветеран 50+» м. Полтава), а кращим гравцем турніру став Гостіщев Сергій («Ветеран 50+» м. Полтава).

Команда «Колос» м. Кобеляки в цьому турнірі приймала участь в такому складі: Володимир Лебедєв, Олег Золотухін, Сергій Проценко, Роман Гузченко, Сергій Теркун, Валентин Костиря, Іван Білаш, Сергій Арісов.


Автор: Максим ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2013, 11:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації