Вхід | Реєстрація

Біличани — найкращі шашкісти

26 січня 2013 року в адмінприміщенні стадіону «Колос» проходили змагання командної Першості з шашок серед команд колективів фізкультури сільських громад Кобеляцького району. У турнірі за швейцарською системою взяли участь 14 сільських громад. Перше місце здобула команда Білики-1 у складі: Г. Горголи, І. Дяченко, М. Барбі. Друге місце виборола команда Білики-2, до складу якої входили: О. Жук, О. Гавриш, Г. Чуб. Третє місце у с. Жуки (М. Жук, Л. Назаренко, О. Жук).

У турнірі крім названих команд брали участь також села: Радянське, Червоні Квіти, Бродщина, Канави, Дрижина Гребля, Дашківка, Кірове, Світлогірське, Сухинівка та представники аграрного ліцею.

У особистому заліку місця розподілились таким чином: 1 дошка — 1 місце виборов В. Кухаренко, 2 місце — І. Дяченко, 3 місце — О. Жук. На 2 дошці — 1 місце посів Г. Горгола, 2 місце у О. Гавриша і 3 місце зайняв В. Тамченец.

Серед жінок перше місце посіла Галина Чуб, друге зайняла Лідія Назаренко і третє у Вікторії Дорошенко.

Команди та учасники були нагороджені дипломами й грамотами.


Автор: Максим ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2013, 18:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації