Вхід | Реєстрація

Районні депутати дали міліціонерам грошей на відео

Районні депутати дали міліціонерам грошей на відео

У Кобеляках створюється ціла система відеоспостереження, яка дасть змогу правоохоронцям цілодобово стежити за тим, що відбувається на вулицях міста.

До виконкому Кобеляцької міськради звернулись місцеві міліціонери з проханням прийняти рішення про створення системи відеоспостереження. Мета цього заходу: профілактика правопорушень і боротьба зі злочинністю. Звичайно ж, міськвиконком задовольнив прохання правоохоронців.

У найближчі дні співробітники райвідділу внутрішніх справ установлять на кобеляцьких вулицях камери відеоспостереження. Гроші на це придбання виділили депутати Кобеляцької районної ради. Камери встановлять на електроопорах. Відповідні дозволи з «Полтаваобленерго» також отримані.

Одна з відеокамер буде розміщена на електроопорі поряд із магазином «Кошик», що на вулиці Дніпропетровській. За допомогою неї фіксуватимуть події, які відбуваються поряд із дискотекою «Фабрика», автозаправною станцією та рядом магазинів. Другу відеокамеру розмістять на розі вулиць Шевченка і Дніпропетровської. З неї міліціонери оглядатимуть практично всю площу Перемоги. Із третьої, розміщеної поряд із магазином «Дукан», вестиметься спостереження за вулицею Огія. Швидше за все, вибір місця для встановлення відеокамер, продиктований необхідністю посилення боротьби з крадіжками речей із автомобілів. У Кобеляках уже зафіксовано кілька випадків, коли злодії миттєво відмикали й «обчищали» легкові автомобілі саме на вулицях Огія, Дніпропетровській та площі Перемоги.

Посадовці міськради, у свою чергу, планують за міський кошт установити відеокамери у парку Богдана Хмельницького та мікрорайоні П’ятивугли. Враховуючи той факт, що подібне обладнання вже давно встановили на деяких об’єктах державних органів влади та приватного бізнесу, можна говорити, що центр Кобеляк буде знаходитися під цілодобовим спостереженням.

Між тим, останні найбільш резонансні злочини у місті були скоєні в мікрорайоні Ковжежа.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2013, 15:25 | Кобеляки | Суспільство
1. спостерігач / 4 лютого 2013, 18:08
Все вірно, нехай у нас буде усе як у людей.
2. водій / 5 лютого 2013, 00:15
А зовсім круть було б якби все це зробити в секретності, аби ніхто не знав. Хочаб до пори до часу. А так.. помідор кинули у об*єктив, чи із рогатки камнем пульнули, і телик потух.

Хоча виправити ситуацію ще не пізно. На виду встаовити муляжі камер, а справжні приховати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації