Вхід | Реєстрація

Кобелячок потребує нашої допомоги

Кобелячок потребує нашої допомоги

Шановні кобелячани! Із засобів масової інформації, інших джерел ви знаєте, що врешті зрушилася з мертвої точки ситуація з розчищенням річки Кобелячок: упродовж цього тижня проводилися роботи спеціальним екскаватором — драглайном.

Виникали різні ситуації, які члени ініціативної групи, створеної влітку минулого року, вирішували власними силами, проводили суботник. Технічно можливо розчистити 400 метрів Кобелячка (від Кременчуцького мосту до Бабенкової ями), а фінансово — лише незначну частину. Підрядник ТОВ «Промхімбуд» (Кременчук) за кілька днів освоїть кошти, перераховані йому, як аванс у кінці минулого року, й драглайн буде перевезено в Київську область. Транспортні витрати складуть значну суму зараз і пізніше, коли будуть виділені кошти на продовження робіт. Не виключено, що техніка буде задіяна на інших роботах, як було в кінці 2012 року, і знову буде втрачено дорогоцінний час.

Обговоривши цю ситуацію, ми вирішили озвучити свою пропозицію і попросити підтримки в районної та міської влади, керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів, підприємців, усіх небайдужих кобелячан. На наш погляд, треба знайти можливість для того, щоб драглайн і далі продовжував розчищати річку Кобелячок. Наша пропозиція полягає в тому, щоб зібрати кошти й надати підряднику своєрідний кредит із підписанням відповідних угод. Коли об’єкт профінансують, кошти повернуться і будуть використані на об’єкти чи заходи, як того побажають благодійники. Інформація обов’язково буде оприлюднена в місцевих ЗМІ та мережі Інтернет.

Кошти перераховувати Кобеляцькій районній громадській організації «Фонд розвитку територіальних громад «Свідома ініціативна Кобеляччина» (ідентифікаційний код 38012489): р/р 2600312403, МФО 331489, ПАТ «Полтава-банк». Керівник Юрій Срібний. Телефон для додаткової інформації (050) 305-00-45.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2013, 18:25 | Кобеляки | Суспільство


1. Бувалий / 1 лютого 2013, 19:44
Чим думали, коли запрошували підрядчиків, не маючи грошей, щоб забезпечити їх роботою? Не терпілося якнайшвидше отримати відкат, нехай хоч і з частини траншу? Непоганий початок для нової кримінальної справи. Тим більше, коли в схемі заміщення державних коштів громадськими і потім навпаки.
2. водій / 3 лютого 2013, 03:12
абзац.... навіть до плінтуса не дотяглися
3. сепа / 3 лютого 2013, 17:23
капец
4. водій / 6 лютого 2013, 13:40
Якщо люди соберуть гроші на цю справу, то і справу самі нехай роблять, без "умних" яким бюджетних грошей оказалося мало.

Гнать вас нада, у хвіст і гриву, а не грошей вам.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації