Вхід | Реєстрація

Районні змагання

Баскетбол

19 січня в спорткомплексі «Іскра» та спортивному залі Кобеляцького аграрного ліцею відбулися змагання першості Кобеляцького району з баскетболу серед команд колективів фізкультури сільських громад району з нагоди Дня Соборності та Свободи України сезону 2013 року, в яких прийняло участь 17 команд.

Команди були поділені на дві ліги І та ІІ. У першій лізі виступали неодноразові учасники цих змагань — це Кобеляки, Білики, Іванівка, Дашківка, Бутенки, Радянське, Др. Гребля, ЗОШ № 2. А в другі лізі приймали участь такі команди: Орлик, Рибалки, Котовське, Підгора, Сухинівка, Мідянівка, Канави, Червоні Квіти та Світлогірське.
У другій лізі команди були поділені на 3 групи по 3 команди, їх переможці у фіналі по коловій системі розіграли перші три місця. У результаті проведених ігор перше місце зайняла команда «Прапор» (Підгора), друге — «Оріль» (Канави), третє — «Дніпро» (Світлогірське).

У першій лізі команди були поділені на дві групи по 4 команди. У результаті проведених ігор у групах були зафіксовано такі результати: І гр. Білики — ЗОШ № 2 — 22:3, Бутенки — Дашківка — 2:9, ЗОШ № 2 — Дашківка — 7:1, Білики — Бутенки — 12:2, Бутенки — ЗОШ № 2 — 4:17, Дашківка — Білики — 4:14; ІІ гр. «Іскра» (Кобеляки) — «Дрижина» (Др. Гребля) — 18:2, Радянське — Іванівка — 11:0, «Дрижина» (Др. Гребля) — Іванівка — 2:3, «Іскра» (Кобеляки) — Радянське — 12:4, Радянське — «Дрижина» (Др. Гребля) — 10:4, Іванівка — «Іскра» (Кобеляки) — 3:15. Після матчів відбувся поєдинок за 3 місце, в якому радянські баскетболісти перемогли команду ЗОШ № 2 з рахунком 8:5. Перед початком змагань фаворитами вважалися білицькі та кобеляцькі баскетболісти. Вони й зустрілися між собою у фіналі. У минулому році біличани здолали принципових суперників з Кобеляк з рахунком 20:8. Уболівальники сподівалися на «реванш» у цьому році, але цього не сталося. Біличани довели, що на сьогоднішній день у баскетболі вони — найкраща команда. І з рахунком 34:25 перемогли своїх суперників.
У складі білицької команди переможцями турніру стали Мирослав Муха, Олександр Заровний, Едуард Поберій, Олексій Ніколаєнко, Юрій Щур, Євген Степаненко та представник команди Юрій Комлєв.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами.

 

Шахи

19 січня 2013 року в адмінприміщенні стадіону «Колос» проходили змагання командної Першості з шахів серед команд колективів фізкультури сільських громад Кобеляцького району. У турнірі за швейцарською системою взяли участь 10 сільських громад. Перше місце здобула команда смт. Білики у складі: Г. Горголи, О. Жука, Г. Чуб, яка перемогла в усіх матчах. Друге місце виборола команда Професійного аграрного ліцею, до складу якої входили: К. Глинський, В. Крайник, І. Ткаченко. Третє місце у с. Світлогірське, команду представляли Р. Нурієв та А. Дашко.

У турнірі також брали участь села: Радянське, Червоні Квіти, Бродщина, Канави, Дрижина Гребля, Дашківка.

У особистому заліку місця розподілились таким чином: 1 дошка — 1 місце Руслан Нурієв — 4,5 очок, 2 місце — Георгій Горгола — 4 очки, 3 місце — Василь Годзь 3,5 очок. На 2 дошці — 1 місце посів Олексій Жук, 2 місце у Володимира Крайника і 3 місце зайняв Андрій Дашко.

Серед жінок перше місце посіла Галина Чуб, друге зайняла Марія Бережна і третє — Ірина Ткаченко. Команди та учасники були нагороджені дипломами й грамотами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2013, 10:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації