Вхід | Реєстрація

Що подарувати на День Святого Валентина?

Ніжні обійми, французькі поцілунки та море незабутніх сюрпризів. Це найулюбленіший час усіх закоханих — День святого Валентина! У це свято шанують не лише коханих, але й давню традицію любові взагалі!

Головним атрибутом цього свята й досі залишається чудовий звичай дарувати подарунки на День закоханих. Такі сюрпризи стали оригінальним способом зізнатися у власних ніжних почуттях та виразити своє ставлення до коханої людини!

А ви вже вирішили, що подарувати на 14 лютого? Можливо, красиві рукавички, які обов’язково знадобляться взимку, чи смачні цукерки з шоколадною начинкою. Будь-який презент від коханої людини спровокує посмішку. Та чи здивує?

Подарунки отримувати приємно. А на День Святого Валентина подарунки від коханих приносять подвійну радість. Кожному хоча б раз у житті доводилося переживали почуття ніяковості, отримуючи в подарунок річ, може і дорогу, але зовсім вам непотрібну. А у відповідь треба ще й подякувати і зробити вигляд, що це та сама річ про яку ви давно мріяли.

Усі ми відчуваємо досаду і розчарування, коли після довгих пошуків подарунку розумієш, що нічого оригінально не вдалося придбати. Адже подарунок — це знак уваги і любові. І нам хочеться, щоб він приніс близькій людині радість.
У цій статті ми підготували декілька корисних порад із приводу вибору подарунку на День Святого Валентина.

 

Що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина

У цей день незмінно хочеться подарувати щось романтичне, красиве, таке, що запам’ятовується. А це значить, що кращого подарунка, ніж ви самі, не знайти. Природно, без допомоги тут не обійтися. Треба прикрасити кімнату до свята: понадувати кульки, розставити квіти. І найважливіше — надіти шикарну еротичну білизну та обв’язатися великою червоною стрічкою. Думаю, що вашому чоловікові сподобається такий подарунок і він буде дуже задоволений.

Не втрачає своєї актуальності і любовне послання, написане вами на гарному папері або листівці. Добре, якщо листівка буде якогось ніжного кольору, наприклад, рожевого. Перев’яжіть її красивою стрічкою і прикладіть до неї червону троянду.

Не слід нехтувати валентинками. Знайти найкрасивішу з тієї величезної кількості, що пропонують у магазинах, нелегко. Але можна зробити так: придбайте одну велику листівку, яка говорить про ваші почуття до коханого, і багато маленьких, барвистих.

Велику листівку подаруйте йому зранку. А ввечері, після робочого дня, запросіть на романтичну вечерю при свічках, яка м’яко перейде в полум’яну ніч кохання. Попередньо сховайте валентинки на своєму тілі.Такі валентинки ви ніколи не забудете.

Можна зробити багато кольорових сердечок і на всіх написати те, за що ви любите свого чоловіка. Пишіть усе, що прийде вам у голову: щедрий, добрий, чуйний, смачно готує. Усі ці визнання можна скласти в красиву коробочку і подарувати її. Він буде вам дуже вдячний за це.

 

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина

Традиційно найважливішими зі всіх подарунків на День усіх закоханих повинні бути різноманітні валентинки, які беруть свій початок від листа Валентина до своєї коханої. Якщо валентинка буде зроблена своїми руками, це додасть їй особливої цінності.

А ось такий, може і не дуже оригінальний, зате безпрограшний, подарунок на День Святого Валентина можна зробити дівчині: наповніть кімнату повітряними кульками різноманітних кольорів і розмірів, перламутровими та звичайними і, звісно ж, у формі серця. Ваша кохана буде приємно здивована і вражена. І запам’ятає це ще надовго.

Ювелірні прикраси завжди були і будуть дуже хорошим подарунком. Ви не помилитеся, якщо подаруєте коханій дівчині браслет або перстень. Можна придбати що-небудь з одягу, якщо, звичайно, ви стовідсотково переконані в правильності свого вибору.

М’які іграшки — чудовий подарунок на День Святого Валентина для коханої. Дівчатам подобається одержувати в подарунок милі іграшки з мультфільмів. Це буде гарним нагадуванням про вас.

Зазвичай, у цей день прийнято дарувати солодощі в формі серця. Це може бути і торт, і шоколад, і цукерки. А до складу шоколаду входять неймовірно корисні речовини, які активізують «центр любові» в мозку. Тому шоколад був і залишається найулюбленішим ласощами в дівчат.

Можна написати під вікнами вашої дівчини зізнання в коханні. Зробіть це червоною фарбою і великими літерами.

Якщо ви змушені провести якусь частину дня не разом, то накупіть наперед усяких крихітних сувенірів (символів кохання) і розкладіть їх у сумочці, у кишені, загалом, у всіх місцях, де вона зможе їх знайти протягом дня. Для цієї цілі підійдуть маленькі плюшеві іграшки, подушечки, невеликі брелки в формі серця.

 

Ідеї на День Святого Валентина

Сюрприз на День Святого Валентина — це невід’ємна частина романтичного свята. З року в рік ми всіляко намагаємося здивувати наших коханих, порадувати їх і несподівано привітати.

Ми вирішили запропонувати вам ідеї, які допоможуть влаштувати приємний сюрприз на День Святого Валентина. Починайте підготовку вже зараз, адже День закоханих уже зовсім скоро!

 

Сюрприз на День Святого Валентина — китайські ліхтарики.

Нехай і трохи банально, але ж як романтично! Навіть, якщо ви вже запускали небесні ліхтарики, то ніколи не завадить ще раз загадати заповітне бажання і відпустити цю яскраву кульку світла в небо на честь вашого кохання!
Сюрприз на День Святого Валентина — коробка спогадів.

Звичайно ж, у вас із коханими є безліч спільних знімків. Зберіть їх разом, роздрукуйте і помістіть у хенд-мейд коробку. Туди ж дуже круто покласти квитки з подорожей, камінчики, які ви збирали на березі моря, різні інші пам’ятні штучки. Подаруйте цю коробку спогадів разом з основним подарунком і влаштуйте милий вечір, згадуйте, що прекрасного з вами вже було і що чудового ще станеться.

 

Сюрприз на День Святого Валентина — вітаміни кохання.

Цей кумедний подарунок сподобається вашим коханим лише в тому випадку, якщо вони не проти вітамінок. А навіть, якщо проти, то від вітамінок кохання відмовитися вони точно не зможуть! Ще б пак, адже це дуже незвично. Обіграйте назву, зробіть прикольну наклейку і прикріпіть її на звичайну упаковку вітамінів. Скажіть, що приймати їх потрібно тоді, коли вони сумують за вами. З одного боку — подарунок безглуздий, але з іншого — дуже навіть милий.

 

Сюрприз на День Святого Валентина — кіно.

Ну і куди ж без відеосюрпризу? Змонтуйте відео про ваші стосунки в MovieMaker’і. Ця програма зовсім не складна навіть для «чайників». Такий подарунок буде не тільки приємним, але і пам’ятним!

Можна також написати коханим любовне послання, замовити по радіо їм пісню, приготувати на вечерю те, що вони дуже люблять, подати каву або сніданок у ліжко, якщо кохана на роботі — відіслати красивий букет квітів, червоною помадою на дзеркалі написати зізнання в коханні. Можна відвідати пам’ятні для вас місця: де пройшло перше побачення, перший поцілунок. Це буде приємним подарунком для вас обох. Якщо піти у поштове відділення, яке віддалене від вашого будинку, то можна послати вітальну телеграму. Купіть фарби для тканини та звичайну наволочку і напишіть слова кохання. Якщо маєте бажання та можливість, то зробіть цілий комплект постелі. Кожного разу лягаючи спати, він буде бачити ваше зізнання в коханні.

Як бачите, ідей безліч. Тому обов’язково підготуйте сюрприз на День Святого Валентина! Пристрасного і вічного вам кохання!


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2013, 18:11 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації