Вхід | Реєстрація

Кредитку вкрав, але 9 тисяч не зняв

Кредитку вкрав, але 9 тисяч не зняв

Минулого тижня злочинцям не щастило. Один вкрав у співмешканки кредитку, але так і не зміг зняти з неї ані гривні. Інший вкрав у сусіда двох гусей, але так і не встиг їх продати.

До новосанжарських правоохоронців минулого тижня звернулася 45-річна жителька села Зачепилівка. Вона повідомила про крадіжку, яка сталася у її будинку. Назвала і головного підозрюваного — її 48-річного співмешканця.

За словами жінки, напередодні вони із цим чоловіком розпивали алкогольні напої. Після тривалого «відпочинку» вляглися спати. Вранці жінка прокинулася і побачила, що співмешканця у будинку немає. Він з ранку кудись подався. І не з порожніми руками. Обшукавши весь будинок, жінка так і не знайшла своєї кредитної картки, на якій лежало не багато, не мало — 9 тисяч гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці почали пошуки зниклого співмешканця. І незабаром знайшли. Кредитна картка також була при ньому. І зняти з неї жодної гривні чоловік так і не зміг. Чи то просто не встиг, чи то пін-коду не знав, чи то банкомати того дня не працювали.

Зрештою, міліціонери кредитну картку повернули власниці, а із чоловіком провели профілактичну бесіду на тему не повторення таких дій у майбутньому. Той провину визнав, обіцяв виправитися. І вирушив прохати вибачення в ображеної співмешканки. Вона хоч і вибачила чоловікові, але кредитку тепер напевно ховатиме ретельніше.

***

Інший мешканець району, який минулого тижня потрапив «на олівець» до районних правоохоронців, також хотів збагатитися за допомогою крадіжки. Але невдало.

2-го лютого до міліції звернувся житель села Драбинівка, який повідомив, що хтось зламав замок на його сараї і вночі викрав двох гусей. Цим самим нічний крадій завдав господарю збитків на 300 гривень. Але, як з’ясувалося, «конвертувати» гусей у гривні чоловік не встиг. Його знайшли працівники міліції. І тепер замість очікуваних від продажу птиці гривень чоловік може отримати покарання за порушення згідно частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2013, 19:00 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації