Вхід | Реєстрація

«Проблема дискотеки висмоктана з пальця!»

Принаймні, так вважає голова райдержадміністрації. Про це Сергій Шовкопляс заявив на останній щотижневій нараді.

Питання молоді стало центральним на останній нараді. На її початку головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Прищепа розповіла про хід виконання районної програми «Молодь Новосанжарщини». Близько півгодини вона розповідала про виконання пунктів програми: проведені за рік конкурси, огляди, змагання та виставки; досягнення учнів шкіл, юних спортсменів та учасників художньої самодіяльності.

Після завершення її виступу голова районної ради Володимир Левицький попрохав дати оцінку такому розділу програми, як організація змістовного дозвілля молоді. Згадав і публікацію у минулому номері нашого тижневика про відсутність у селищі дискотеки.

Утім, на зауваження голови ради відповів інший член президії — голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс.

— Проблема дискотеки висмоктана з пальця! — переконано заявив голова РДА. — І підіймають її кілька чоловік!
На підтвердження своїх слів голова райдержадміністрації розповів, що на минулому тижні представники районної влади мали зустріч із прогресивною молоддю району — студентами різних вишів.

— І жоден із 47 присутніх представників молоді не сказав, що у них проблема з кінотеатром чи з дискотекою! — зауважив Сергій Шовкопляс.

У продовження теми виступила головний спеціаліст відділу освіти Тамара Кусайко, яка розповіла, що у п’ятницю у Новосанжарському НВК організували дискотеку для школярів.

— Прийшов на неї лише 8 клас. Нікого з 10-11 класів не було! — повідомила Тамара Миколаївна.

Після цього повідомлення присутні дійшли висновку, що молоді потрібна не дискотека, а розважальний заклад на кшталт руденківського «АБС». Тому то вони і їдуть до сусіднього села. Утім, від ідеї проведення тематичних дискотек вирішили не відмовлятися. За словами начальника відділу культури Зінаїди Киричок, таку дискотеку організують до 8-го Березня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2013, 13:06 | Нові Cанжари | Суспільство


1. чемпіон / 9 лютого 2013, 14:46
Нач.відділу культури запланувала дискотеку провести присвячену міжнародному жіночому дню,а потім можна провести до дня перемоги,незалежності та на жовтневі. Яка дурня,ви послухайте як орг-ли дискотеку в школі, сором,а ще педагоги. А яка була зустріч з " прогресивною" молоддю... Не смішіть людей,не знаю хто у кого там пальця сосав,не моя справа,та поїдьте пане С.М.в м.Кобеляки,Карлівку -подивіться як люди організували ,і ви зрозумієте чому Санжари-це село.Ви не здатні керувати районом в період науково-технічного прогресу та розвитку суспільства.Займайтесь своїм бізнесом,а владу віддайти молодим.
2. Молодий / 9 лютого 2013, 15:23
Із керівництва одні довбаки у нас, пересвідчуюсь не перший рік. Говорять то голови РДА, то ще хтось... А ви питали молодь, шо вона про це думає, шо танцювати їй ніде, питали, гавноїди? Посиділи, потринділи в сесійній залі і по домах. Шо та школа, шо та дискотека в ній? Понятно, шо старша молодь туди не прийшла, бо шо там нафіг робити, коли туди поприходили пів адміністрації школи? Ми ж не клоуни якісь, шоб на нас ще хтось з боку дивився. Сходіть С.М. літом в парк перемоги вечером і подивитесь шо любить молодь. І зовсім не те рахіцтво, яке ви їй нав'язуєте. Молодь треба питати, коли розглядаєте їх проблеми, а не слухати старих пердунів. Старичкам таки на пенсію нада...
3. гачок / 9 лютого 2013, 19:27
С.М.-Ви не здатні керувати районом в період науково-технічного прогресу та розвитку суспільства.Займайтесь своїм бізнесом,а владу віддайти молодим.-Прикольно написав "чемпіон",головне змістовно.
4. самсон / 9 лютого 2013, 20:41
Цеж треба?...пальця посмоктав.
5. вася против всех / 10 лютого 2013, 06:52
Только палец?:-) :-) :-) :-) :-)
6. істина в / 10 лютого 2013, 12:02
встреча с представителями действительно была,никому из ребят студентов не интересны ваши проблемы,усмиритесь уже блин,шайка из 10 детишек,какую вам власть?соберите лучше портфели в школу и выучите уроки.хватит мечтать.вырастите,добьетесь чего то,станете "у руля" и будете решать тогда,а сейчас нечего болтать кто плохой а кто хороший,если вы еще ничего не изменили значит вы еще ничего не добились,пустословие просто.кст МОЛОДОЙ ты сам то в парке победы был летом?десять человек в клетке и десять возле,вот и все ваше дк.
7. вася против всех / 10 лютого 2013, 16:28
ух какая ты истина в разная, то за наших, то за немцев.Или истин много(абв).Только я против всех-потому и моя правда:-) :-) :-) :-)
8. xtvgbjy / 13 лютого 2013, 20:01
Нач.відділу культури запланувала дискотеку провести присвячену міжнародному жіночому дню,а потім можна провести до дня перемоги,незалежності та на жовтневі. Яка дурня,ви послухайте як орг-ли дискотеку в школі, сором,а ще педагоги. А яка була зустріч з " прогресивною" молоддю... Не смішіть людей,не знаю хто у кого там пальця сосав,не моя справа,та поїдьте пане С.М.в м.Кобеляки,Карлівку -подивіться як люди організували ,і ви зрозумієте чому Санжари-це село.Ви не здатні керувати районом в період науково-технічного прогресу та розвитку суспільства.Займайтесь своїм бізнесом,а владу віддайти молодим.
9. вася против всех / 20 лютого 2013, 07:36
дни считаю до 8 марта,потом увижу какой результат?Не исключено опять обсмоктаный палец.
10. New York / 20 лютого 2013, 15:23
«присутні дійшли висновку, що молоді потрібна не дискотека, а розважальний заклад на кшталт руденківського «АБС»

Молоді потрібен заклад, де за ними не буде слідкувати вчителиця чи завучка або ще хтось, хто може сказати: "Я ось твоїй матері розкажу!"
11. Омномном / 24 лютого 2013, 22:37
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Та толку, блять, з цих коментарів.При цій владі ніхуя не поміняється.Найгірше, що читає коментарі і бачиш, наскільки в нас єбануті люди!Истина в, шо ти пиздиш, блять?Щоб щас стати "у руля" не потрібно нічого крім бабла.Згоден з думкою інших, доки ці підараси при власті, ніхуя заїбісь не стане, ні для молоді, ні для інших верств населення. Ну от ти, истина в, як ти такий прихильник нашої "влади", що вона зробила для людей? Ні-ху-я!!!Протирають штани на своїх засіданнях, пройобують день за днем і бабло гребуть.В загальному, поки "регіонали" будуть при владі,ситуація на краще не зміниться!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації