Вхід | Реєстрація

Кіно у Санжарах буде. Але не скоро

Кіно у Санжарах буде. Але не скоро

Головна проблема новосанжарського кінотеатру, як з’ясувалося, полягає у тому, що його просто-напросто ще на прийняли в експлуатацію. Тому ні показувати фільми, ні проводити дискотеки у приміщенні поки що не можна.

Минулого тижня ми поспілкувалися з директором районного Центру культури та дозвілля Олександром Торбіним. Під час розмови намагалися з’ясувати, коли ж новосанжарці зможуть піти на кіносеанс у власному селищі? Конкретної відповіді так і не отримали. Цілком можливо, що кіно у Санжарах з’явиться вже цієї весни, але називати конкретні терміни Олександр Вікторович не став. Далі пояснимо чому.

По-перше, великою проблемою на даний момент у РЦКД залишається недостатня напруга. Коли після реконструкції почали підключати світло та звук, з’ясувалося, що стара лінія потрібної потужності не дає. За словами Олександра Торбіна, нову силову лінію мають у цьому році прокласти спеціалісти «Полтаваобленерго». Але робити це вони будуть не раніше квітня, адже прокладання пов’язане також із земляними роботами.

Інше питання — отримання ліцензії на демонстрацію фільмів. Від її ціни і місткості кінозали безпосередньо залежатиме вартість квитків. Але про отримання ліцензії поки що говорити рано. З тієї простої (чи непростої? — авт.) причини, що реконструйоване приміщення ще навіть не здане в експлуатацію! Уже після завершення усіх робіт повинна зібратися поважна комісія, яка має прийняти в експлуатацію оновлений центр. А доки цього не сталося, ніякого кінотеатру в Нових Санжарах фактично немає. І демонструвати кіно, відповідно, поки що просто немає де.

Олександр Торбін сподівається, що після прокладення силової лінії та завершення інших робіт об’єкт буде прийнятий. І до питання кіно можна буде повернутися вже цієї весни.

Після розмови з директором РЦКД перспективи кіно у Нових Санжарах нам стали більш-менш зрозумілими. Але деякі питання все ж таки залишилися. Та задавати їх потрібно, напевно, не Олександру Торбіну. Якщо кінотеатр досі не зданий у експлуатацію, то що ж тоді так урочисто відкривали перед виборами шановні представники влади на чолі з губернатором Олександром Удовіченком? Чи, можливо, після того, як приміщення таки приймуть в експлуатацію, буде ще одне, тепер уже остаточне, відкриття?


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. кіно / 11 лютого 2013, 13:29
1.На щет електроенергії, то це бред сідої кобилиці, при показі кіно сцену не потрібно освічувати потужним світовим обладнанням як наприклад при концерті, отже і навантаження на лінію буде невелике .
2. «ще не прийняли в експлуатацію» чому тоді там уже проводять заходи, втому числі і піари партії регіонів.

Чи може це все розплата за те що Нові Санжари не проголосували за ПР

2. Земляк / 11 лютого 2013, 17:10
Мені здається,що районній владі потрібно приборкати свою "зухвалу пихатість"та звернутись до А.О.Реки з проханням допомогти ввести в експлуатацію РБК,адже лише він людина справи та конкретних дій.
3. вася против всех / 11 лютого 2013, 17:16
Такого я даже и не ожидал!!!Кинотеатр не принят в эксплуатацию ,а его используют для проведения мероприятий.ПР неПР -это ерунда ,до чего здесь политика.Это нарушение закона!Прокурору и строительной инспекции есть работа!
4. кіно / 12 лютого 2013, 11:42
Невідомо хто буде ходити в кіно,якщо там напевне стоїть кінотехніка радянських часів.Тим більше,хто любить кіно вже придбав додому величенький телевізор або проектор!А щоб замінити в кінотеатрі на сучасну,з гарним звуком,треба також немалі кошти!
5. вася против всех / 12 лютого 2013, 13:00
Вот еще вопрос:если кинотеатр не введен в эксплуатацию и сейчас в распоряжении подрядной организации,то как там можна проводить мероприятия?Это на сегоднешний момент стройплощадка.Опасненько!Прокуратура ждет пока когото привалит.Я Вася против таких аварий.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації