Вхід | Реєстрація

По одній гривні на розчищення Кобелячка

По одній гривні на розчищення Кобелячка

У п’ятницю в Кобеляках відбулась виїзна перевірка якості виконаних робіт під час розчищення річки Кобелячок.

У перевірці взяли участь виконуючі технагляду обласного управління водних ресурсів, головний розпорядник коштів Михайло Андрусенко та підрядник. Громадськість у перевірці представляли підприємці Юрій Срібний та Віталій Савенко.

Метою наради було перевірити якість виконання першого етапу робіт і відповідність їх вимогам проекту.
За допомогою спеціальних приладів працівники технагляду обласного управління водних ресурсів заміряли глибину прочищення русла та перевірили її відповідність запланованій глибині згідно проекту.
Після обстеження вони повідомили, що остаточні розрахунки будуть надані дещо пізніше.

— Якщо ж ми побачимо, що русло недостатньо прочищене, то підряднику скажемо добрати необхідну кількість мерів. Та перш за все, нам потрібно зробити розрахунки, аби це визначити, — сказала одна з представників технагляду обласного управління водних ресурсів.

Головний розпорядник коштів Михайло Андрусенко зазначив, що зараз міській владі необхідно терміново звертатися до обласної ради з приводу виділення решти коштів на розчищення річки Кобелячок.

Юрій Срібний повідомив, що він планує зібрати за допомогою громадськості 30-50 тисяч гривень на розчищення річки. Зараз уже вдалося зібрати 11 тисяч.

— У районі 50 тисяч населення. Якщо кожен скинеться хоча б по одній гривні, то й збереться необхідна сума грошей, — сказав Срібний.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2013, 20:02 | Кобеляки | Суспільство
1. Кобелячанка / 9 лютого 2013, 10:31
Скільки можна у людей просити, виділіть із того мільйона що на басейн, та й Срібному можна допомогти із коштами, а не тільки піаритися, навіщо жителям сіл наша Кобелячка?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації