Вхід | Реєстрація

Андрій Река хоче організувати у Нових Санжарах сучасну дискотеку

Андрій Река хоче організувати у Нових Санжарах сучасну дискотеку

Селищний голова впевнений, що зможе переконати підприємців і створити у районному центрі місце відпочинку для молоді — з музикою і без алкоголю.

— Дискотека, звичайно, повинна бути! — переконаний селищний голова Андрій Река. — Але вона має проводитися не у тій «клітці», яка є у парку зараз, а у більш сучасних та привабливих умовах.

Новосанжарський мер говорить, що селищній раді цілком під силу провести реконструкцію існуючого танцмайданчика. І зробити на його місці сучасну дискотеку, на яку у молоді буде бажання ходити. Звичайно ж, бюджетних коштів на це не вистачить, тому Андрій Река розраховує на підтримку підприємців.

— Хіба хтось зможе відмовити допомогти у такій справі? Щоб наша молодь могла культурно і сучасно відпочивати у Нових Санжарах, а не їхати до навколишніх сіл! Я думаю — ні! Там буде музика, буде торговельна точка — але без алкоголю!

Утім, одного бажання створити сучасну дискотеку замало. Оскільки сама «клітка» знаходиться на балансі селищної ради, а приміщенні біля неї належить відділу культури.

— Може, вони нам передадуть це приміщення. І ми зможемо реконструювати усе комплексом, — розмірковує селищний голова. — Або будемо шукати якесь інше місце для дискотеки. Перед цим, звичайно, порадимось із самою молоддю.

Проте, селищній раді чи комусь іншому, хто займеться організацією дискотеки, потрібно спочатку вивчити досвід попередників. Адже, за словами директора РЦКД Олександра Торбіна, який мав досвід організації дискотек, на танці навіть у зимовий час ходило максимум — 40-50 чоловік. Улітку це число скорочувалося втричі. З цього випливає питання: чи є сенс вкладати гроші у дискотеку, на яку потім ніхто не буде ходити?


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Студент / 11 лютого 2013, 17:39
Та про що Ви говорите?Який у Торбіна досвід?Якщо так організовувати(для галочки) то й 40 чоловік багато. Любою справою потрібно займатись як самою важливою,навіть якщо вона не значна. Якщо за справу візьметься наш мер,будьте впевнені не гірше буде ніж в Європі","Подіумі" чи "Робінгуді" де ми ,студенти,частенько проводимо вільний час в м.Полтаві.
2. вася против всех / 11 лютого 2013, 17:46
Можно и в кинотеатре показывать только телепузиков и никто не прийдет.А потом говорить -неходят,значит кинотеатр не нужен.В Санжарах нужна современная дискотека и не одна!
3. Jekanchik / 16 лютого 2013, 17:45
Я считаю обещания о кино так и останутся обищаниями...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації