Вхід | Реєстрація

У Кременчуці викрили організатора «підпільних» цехів з виробництва горілки

У Кременчуці викрили організатора «підпільних» цехів з виробництва горілки

Дедалі частіше споживачі нарікають на зниження якості спиртних напоїв. Головна причина здебільшого полягає в тому, що переважна їх частина – це нелегально виготовлені сурогати. Як убезпечитися від підробки? Щоб не стати жертвою подібних махінацій, фахівці радять ніколи не купувати спиртне з рук, а довіряти лише перевіреним магазинам, звертати увагу на наявність ліцензій, патентів. Не варто «купуватися» і на низьку ціну. Це доволі промовистий знак, що має стати для покупця застереженням.

В  січні 2013  року  до відділу податкової міліції Кременчуцької ОДПІ  надійшла  заява  мешканця м. Кременчука про те, що він придбав горілку  в торгівельній  мережі Кременчука і після її вживання з отруєнням  потрапив до лікарні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів вдалося встановити особу не лише реалізатора горілки, а й організатора «підпільного» виробництва. Ним виявився 46-річний мешканець м. Кременчука, який для виробництва горілки відкрив чотири «підпільні» цехи, де спирт змішував з водою, розливав в тетрапакети по 10 та 35 л. та обклеював їх  підробними марками акцизного податку.

Працівниками податкової міліції було проведено ряд обшуків в житлових, гаражних приміщеннях, а також  на складах та  оптових базах де здійснювалось незаконне зберігання та реалізація незаконно виготовлених горілчаних виробів. За результатами  обшуків із незаконного обігу вилучено близько 1300 літрів спирту, близько 2500 літрів  фальсифікованої горілки, більше 100 тис. марок  акцизного податку з ознаками фальсифікації. На даний час проводиться подальша перевірка.


Автор: Відділу податкової міліції Кременчуцької ОДПІ.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2013, 17:35 | Кременчук | Кримінал
1. 7777 / 12 лютого 2013, 18:52
і що йому за це--що найбільше-так випишуть якийсь рахунок на якусь сумму-і він її проплатить--от і все.....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації