Вхід | Реєстрація

У Миргороді відкрилася фотовиставка «Рівні права – рівні можливості»

У Миргороді відкрилася фотовиставка «Рівні права – рівні можливості»

11 лютого  2013  року у Миргородському  літературно-меморіальному музеї Давида Ґурамішвілі відкрилася  фотовиставка «Рівні права – рівні можливості». Для  відвідання виставка працюватиме два тижні. На виставці  представлено близько 30 найкращих світлин молодих фотохудожників Полтавщини, як художників - професіоналів, так і аматорів -початківців. «Толерантність очима молоді» - саме такою є тема, що була обрана організаторами:Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» та Миргородським міським центром соціальних служб для сім᾽ї, дітей та молоді.

« Фотовиставка покликана привернути увагу до таких цінностей як толерантність, рівноправ’я та людяність. Це найбільш масштабний соціальний проект нашої громадської організації, що став вже її візитівкою поряд із іншими культурно-просвітницькими ініціативами», говорить керівник Полтавської обласної молодіжною громадською організацією «Твій Світ» Олександр Чепур.

Цього року  фотовиставка «Рівні права – рівні можливості» подорожує Полтавщиною. Окрім традиційних розділів виставки  –  «Особистості», «Дитячий світ», «Життя як воно є», цього року зібрано чимало робіт, присвячених толерантності.

Директор міського центру соціальних служб для сім᾽ї, дітей та молоді Коркішко Ніна Михайлівна підсумовує: «Традиційно всі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину». Спеціальні подяки отримали  співорганізатори виставки. Серед них  відділ культури і туризму виконавчого комітету Миргородської міської ради. Особливі слова подяки звучали і на адресу працівників музею, де директором Діденко Тетяна Георгіївна. Серед запрошених гостей фотовиставки були представники навчальних закладів та ЗМІ. Нагадаємо, що захід проходить в рамках проекту «Молодіжний дебатний центр «Дитяча рада прав людини» за підтримки Фінського Фонду Місцевого Співробітництва.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2013, 16:33 | Миргород | Суспільство
1. ната / 13 лютого 2013, 17:31
Сама назва виставки «Рівні права – рівні можливості» для України просто насмішка .По-перше прав у нас нема ніяких , а не те , що рівних , а можливостей хіба що помріяти .Колись випускники з хорошими атестатами з сільських шкіл були одними з найкращих студентів вузів і досягали високих кар"єрних успіхів /це можна подивитись по біографіях багатьох управлінців/.А зараз ситуація така , що скоро в райцентри звозитимуть на навчання .І коли комбайнер або доярка на свою зарплату могли вивчити свою дитину , то тепер шкуру треба здати і не потягне .Так , що вчіться на "стаматологів" або ідіть в їхні охоронці /хліб з маслом буде/
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації