Вхід | Реєстрація

«То вдарся головою об скло, як не віриш мені»

«То вдарся головою об скло, як не віриш мені»

Лютневого вечора тишу невеликого мікрорайону міста порушили звуки розбитого скла. Усе трапилося на очах у перехожих: двоє молодих осіб щось голосно обговорювали. Дівчина доводила своє, а хлопець ревниво стояв на своєму та не вірив жодному її слову. З’ясування стосунків переросло у крики та лайку. Дівчина намагалася заспокоїти коханого та гарячу кров уже нічого не могло зупинити. Та й було уже пізно…

На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання кнопки термінового виклику міліції в Київському районі міста. Найближчий наряд, який був неподалік від магазину, швидко прибув за викликом. Розбита вітрина, безліч свідків, шокована дівчина та правопорушник, який, протаранивши своєю головою скло, залишився без жодної подряпини. У тому, що людям напідпитку в таких випадках таланить, ми переконалися. Адже якою повинна була бути сила удару, щоб розбити п’ятиміліметрове скло і залишитися неушкодженим.

«Я йому говорила, просила повірити мені, але він стояв на своєму», – пояснювала дівчина правоохоронцям. «Я не знаю, як ще тобі пояснити, просто не знаю, що з тобою робити. Як не віриш – то вдарся головою об скло. Навіть не думала, що він сприйме все так буквально», – у розпачі говорила полтавка.

«Уцілілий бешкетник у скоєному зізнався одразу й опору не чинив. Захмелілого 28-річного хулігана було доставлено до Київського райвідділу для з’ясування деталей злочину та встановлення суми завданого магазину збитку», – пояснив молодший інспектор СП ГЗ УДСО при УМВС України в Полтавській області старший прапорщик міліції Микола Воробйов.

Це непоодинокий випадок в області, коли кохання та ревнощі змушують осіб чоловічої статі показувати свій характер через розбиття вітрин магазинів.

Наразі щодо раніше засудженого 28-річного полтавця відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 8500 до 17000 гривень або арешт строком на 6 місяців, або обмеження волі строком до 5-ти років.

Тож, пояснення щодо вчинення своїх дій недовірливий полтавець надаватиме в суді. Та чи повіряють тепер йому?


Автор: Аліна Балагура, прес-офіцер УДСО при УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2013, 09:46 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації