Вхід | Реєстрація

За порушення адміннагляду — на півроку за ґрати

Мешканець Новосанжарського району знехтував вимогами закону і тепер може знову опинитися у в’язниці.
28-річний К. був засудженим на вісім років позбавлення волі за численні крадіжки та скоєння розбійного нападу. Повністю відсидівши отриманий строк, чоловік повернувся до району. Як запобіжну міру до скоєння нових злочинів йому було встановлено адміннагляд терміном на один рік. Тобто, протягом цього року К. мав щотижня відмічатися у райвідділі міліції, не відвідувати кафе, барів та ресторанів, не залишати власне житло у період з 22:00 до 5:00; не виїжджати за межі району та області.

Утім, чоловік, який так довго чекав повернення на волю, не дотримався умов адміннагляду. І одного дня поїхав до своєї знайомої аж у Крим. Незабаром правоохоронці виявили факти порушення. І проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею 395 ККУ. За нехтування правилами адміністративного нагляду чоловікові загрожує позбавлення волі строком на 6 місяців.


Автор: Оксана Грузін, інспектор зі зв’язків із громадськістю Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2013, 17:37 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації