Вхід | Реєстрація

У Забрідках дружина вбила чоловіка

У Забрідках дружина вбила чоловіка

У черговий раз причиною убивства став алкоголь та сімейний конфлікт, а знаряддям — звичайний кухонний ніж.
Якщо поспілкуватися із працівниками міліції, то можна із подивом дізнатися, що більшість вбивств в Україні скоюють не професійні кілери чи злочинці-рецидивісти. Найбільше убивств стається на звичайних кухнях звичайних будинків пересічних українців. А зброєю для вбивства найчастіше стає не снайперська гвинтівка чи пістолет із глушником, а звичайний кухонний ніж, яким у сім’ї нарізають хліб та чистять картоплю…

Таке ось «побутове» убивство сталося увечері 9-го лютого у Забрідках. З одного боку, його не можливо було передбачити. З іншого, у родині, де бодай один з членів сім’ї зловживає алкоголем, щось подібне могло статися рано чи пізно. Того вечора господар одного із забрідчанських будинків, 25-річний М., був напідпитку. Випивав він давно і побагато. Тому для його співмешканки, 34-річної В. , такий стан чоловіка був знайомим. Проте жінка кожного разу влаштовувала п’яному господарю сварку, під час якої намагалася переконати не вживати алкоголь. Це їй не дуже вдавалося. Свідками цих сварок ставали діти. Менша, трирічна дівчинка,  була спільною і з’явилася на світ через рік після одруження матері з М. Та ні поява дитини, ні спільні клопоти по її вихованню не зробили родину дружною і благополучною. Батько пив, мати його сварила, він її бив. І ось одного вечора все скінчилося страшною трагедією…

До чергової частини Новосанжарського райвідділу подзвонив житель Забрідок і повідомив, що його сусід помирає у своєму будинку від ножового поранення. На місце події виїхав начальник райвідділу Сергій Махно, прокурор Новосанжарського району Віктор Карала, працівники карного розшуку, слідчі та дільничні інспектори міліції. На місці міліціонери з’ясували обставини трагедії.

Того вечора М. знову напився. Дружина вкотре почала сварити його за надмірну любов до алкоголю. Чоловік не міг витримати повчань з боку жінки, тому спочатку прикрикнув на неї. А потім, коли та не заспокоїлась, замахнувся і вдарив в обличчя. Дружина відлетіла до столу, потім схопила з нього кухонний ніж і вдарила ним чоловіка у груди. Потрапила просто у серце… Шансів вижити у М. просто не було — він помер майже одразу.

У розмові з правоохоронцями жінка не заперечувала своєї провини. Після огляду місця події та вилучення знаряддя вбивства, кухонного ножа, підозрювану у вбивстві помістили до ізолятора тимчасового тримання Новосанжарського райвідділу.

За фактом убивства слідчим відділом Новосанжарського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

…Чергове убивство, головними причинами якого стали алкоголь та сімейний конфлікт. Жертвами його стали не лише убитий батько та ув’язнена матір, але і діти, які в один вечір фактично лишилися сиротами. І осиротив їх не безжальний убивця з холодним поглядом, а власна мати, доведена до відчаю пиятикою батька. А ви кажете — алкоголь не вбиває…


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2013, 10:48 | Нові Cанжари | Кримінал
1. вася против всех / 15 лютого 2013, 13:44
Это страшная трагедия,ужас!Я думаю ,что пора торговцам самогоном отвечать на равне с наркодиллерами.Я против алкоголизма, я за счасливую семью.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації