Вхід | Реєстрація

Кубок Валерія Бєлаша

9 лютого в спортивному залі Канавської школи пройшов традиційний турнір з міні-футболу на кубок Валерія Бєлаша, воїна-інтернаціоналіста.

На свято завітав голова райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Він разом із головою сільської ради привітали учасників і побажали успіхів у спорті та добре виступити в змаганнях. У турнірі прийняло участь 8 команд із сіл Сухинівка, Бродщина, Іванівка (Кобеляцького району), Маячка, Лівенське (Новосанжарського району) і три команди господарів поля (ветерани, юноші, школярі). Учасники були розподілені на 2 групи. Команди, які зайняли перші та другі місця в групах, виходили в фінал. У І групі в фінал вийшли футболісти Канав (юноші) і Маячки, набравши по 7 очок. У ІІ групі —  Бродщина і  Канави (ветерани). За третє місце змагалися господарі футбольного майданчика Канави (юноші) — Канави (ветерани). У гострій боротьбі перемогу одержали ветерани з рахунком 2:1. У фінальному матчі грали Бродщина і Маячка. З рахунком 4:1 переможцями турніру стали футболісти Маячки. Команди, які зайняли призові місця, отримали грамоти і кубки від голови сільської ради. Також було визначено кращих гравців турніру: «Кращий воротар» — Ігор Червоний (Канави (ветерани), «Кращий бомбардир» — Сергій Підгорний (Бродщина), «Кращий гравець» — Іван Павленко. Їм було вручено грамоти та призи. Хотілося б подякувати Канавському сільському голові Сергію Афанасійовичу Гнатенку за підготовку та проведення цих змагань.


Автор: Микола НАУМОВ, інструктор зі спорту Канавської сільської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2013, 16:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації