Вхід | Реєстрація

На Полтавщині ДАІшники більше не будуть «вартувати» у кущах

На Полтавщині ДАІшники більше не будуть «вартувати» у кущах

«Вон он, змей, в окне маячит, за спиною палку прячет…» — так колись автомобілісти переробили рядок відомої пісні Володимира Висоцького, адресуючи цей вислів співробітникам ДАІ, які до недавнього часу любили ховатися на узбіччях доріг, раптово з'являючись як раз в той момент, коли водій не підозрює, що за ним спостерігають правоохоронці.

Така практика стала вже звичною, і автомобілісти навіть виробили свій особливий мову, за допомогою якого передавали один одному інформацію про засіли в кущах даїшників. Тепер же все буде інакше — заявляє начальник відділу зі зв'язків з громадськістю міліції області Юрій Сулаєв. Державтоінспекція Полтавщини намірилася викорінити цю традицію, адже такий метод все одно не ефективний і лише псує стосунки між ДАІ та автомобілістами.

«Сьогодні ми категорично відмовляємося від практики «засідок», — говорить Юрій Васильович, - зараз автоінспектори вже не сидять в «кущах», чекаючи жертву. Якщо ви зустрінете на дорогах Полтавщини таких інспекторів, то повідомляйте нам, тому що УМВС жорстко реагує на таких «засадчиків». У нас немає ніяких вимог або планів, і автоінспектор не зобов'язаний виконувати норми за кількістю складених протоколів. Міліціонер повинен попередити автопригоду, і його основне завдання створити гарну ситуацію на автодорозі».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2013, 09:11 | Полтавщина | Суспільство
1. 7777 / 20 лютого 2013, 10:18
Пане СУЛАЄВ--на в1їзді перед Кобеляками (зі сторони Дніпропетровська) розташований пост ДАІ-- ТАК ТАМ ІНСПЕКТОРИ ХАВАЮТЬ АВТОМАШИНУ за будівлю поста і самі як миші виглядаютьсвою жертву (коли їдеш зі сторони Кобеляк- то від цієї картини хочеться і сміятися-і матюхатися (бо вони інспектори чимось похожі на рибака-ловись.ловись-моїм діткам на лексуса(а ви думаєте вони про жигулі мріють)

p.s. по інформації з уст водіїв ВЕЛИКОВАГОВИКІВ-за проїзд з більшою вагою тут встановлена ТАКСА-200-300ГРИВНІВ.(а тепер порахуйте-скільки там машин за сутки проїжджає)..........ОСЬ ХТО ВИННИЙ У ТОМУ ЩО ДОРОГИ РОЗБИТІ-ЯКБИ НЕ ЇЗДИЛИ ВЕЛИКОВАГОВІ АВТОМАШИНИ ВАЖЧЕ НІЖ ВОНИ РОЗЧИТАНІ--ВСЕ БУЛО Б ДОБРЕ.
НЕ вірите--проїдьтеся хоча-би разок з підставним авто-і ви(якщо не вмісті з ними істе і п1єте)-вжахнитеся своїх співробітників..........

А обще- хто зобов1язаний їх перевіряти-- кажуть СБУ-- ТАК І КАРТИ ЇМ В РУКИ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації