Вхід | Реєстрація

Спортивний вікенд

Спортивний вікенд

Зональні районні змагання з міні-футболу серед команд колективів фізкультури сільських громад, присвячені 90-й річниці створення Кобеляцького району та з нагоди виведення радянських військ із Афганістану.

16 лютого в місті Кобеляки та смт. Білики на майданчиках зі штучним покриттям відбулися зональні змагання першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед колективів сільських громад району сезону 2013 року, у яких прийняло участь 26 команд.

На ці змагання завітали голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич, заступник голови районної ради ветеранів-афганців Микола Тітаренко, які привітали учасників та побажали успіхів у спортивному та особистому житті. Районна рада ветеранів-афганців надала призи кращим гравцям та перехідний Кубок з нагоди виведення радянських військ із Афганістану.

Гравці були розподілені на 7 груп по 4 команди. До фінальної частини потрапляють команди, які зайняли перші місця в групах та команда, яка посіла друге місце з кращими показниками.

Матчі в усіх групах проходили в напруженій боротьбі. Навіть постійні учасники фіналу «Сокіл» Білики та «Прапор» Підгора цього року не потрапили до фінальних ігор, а в деяких групах рахували забиті та пропущені м’ячі, щоб визначити переможців. І ними стали команди сіл Кірове, Дрижина Гребля, Червоні Квіти, Бутенки, Іванівка, Шенгури та команда «Динамо» міста Кобеляки.

Фінальна частина змагань відбудеться 23 лютого в смт. Білики на майданчику зі штучним покриттям. Гравці будуть розподілені на дві групи по чотири команди. Після закінчення матчів у групах відбудуться матчі за 5-6, 3-4 та 1-2 місця. Початок о 9 годині.

Дивіться: «Кобеляки стають футбольною столицею»

 

Змагання з боксу

16 лютого в місті Полтава відбулися змагання з боксу присвячені пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Вони проходили на базі провідного клубу «Центр боксу» серед усіх вікових груп та вагових категорій.

У змаганнях узяли участь команди з міста Полтава, а також районів області: Миргородського, Гадяцького, Лубенського, Лохвицького, Решетилівського та Кобеляцького. Усього 80 боксерів.

Честь Кобеляцького району представляли десять юних спортсменів: Орест Карюк, Епіфан Карюк, В’ячеслав Песиголовець, Владислав Песиголовець, Олег Пашко, Олексій Зінченко, Антон Совенко (Кобеляки), а також Валерій Федь, Олег Юркін, Володимир Федь (Бутенки).

Сім наших спортсменів одержали рішучі перемоги, а три боксери програли в досить напружених боях. Перемогу одержали Орест Карюк (у другому раунді відправив полтавчанина в нокдаун), Епіфан Карюк, Олег Пашко, Антон Совенко, Валерій Федь, Олег Юркін та Володимир Федь.

Команда Кобеляцької ДЮСШ юнаки 1999-2000 р. н. готуються до зональних змагань, які відбудуться в місті Харків з 28 лютого по 3 березня. Участь у змаганнях візьмуть команди Харківської, Чернігівської, Сумської та Полтавської областей, для подальшого відбору найкращих до Чемпіонату України.

Побажаємо нашим юним боксерам наполегливої праці на тренуваннях і високих досягнень у боксі.

Дивіться: Відео боїв за участю наших боксерів.

 

Обласні зональні змагання з волейболу серед чоловічих команд

16 лютого 2013 року в спорткомплексі «Іскра» (Кобеляки) відбулися обласні зональні змагання Полтавської ОО ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд. У змагання приймали участь команди з Кременчуцького, Новосанжарського, Козельщинського, Чутівського та Кобеляцького районів. Команди привітав голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич, який завітав на відкриття цих змагань.

Команди методом жеребкування були розподілені на 2 групи. У групу до наших земляків потрапили команди Козельщинського й Чутівського районів, а в іншій групі було лише дві команди Кременчуцького та Новосанжарського районів. Згідно положення про проведення змагань: до півфіналу потрапляє три команди, дві які зайняли перші місця в групах та переможець гри між командами, які зайняли другі місця в групах.

Змагання розпочалися грою між командами Кременчуцького та Новосанжарського районів. У цій грі кременчужани показали характер та свій високий клас гри, програвши першу партію, вони виграли наступні три і перемогли, автоматично потрапивши у півфінальні змагання. А команда з Новосанжарського району чекала на свого суперника, який займе друге місце в іншій групі. Наші земляки в своїй групі не мали проблем і перемогли команди Козельщинського та Чутівського районів і також, як і команда Кременчуцького району, автоматично потрапили в півфінальні змагання. Друге місце виборола команда Чутівського району, яка перемогла команду з Козельщинського району.

Після ігор у групах відбувся матч між командами Чутівського та Новосанжарського районів, у якому вирішувалась третя путівка до півфінальних змагань. Цей матч виявився дуже напруженим для обох команд. Вони по черзі вигравали партії в цій грі, але перемогу і третю путівку здобули новосанжарці. Ці змагання завершились грою між командами Кобеляцького та Кременчуцького районів, де остання показала велику майстерність і перемогла наших земляків.

Півфінальні змагання відбудуться 23 лютого 2013 року в місті Кобеляки в спорткомплексі «Іскра». Участь у змаганнях приймуть команди Кобеляцького, Новосанжарського, Машівського та Полтавського районів. Запрошуємо вас підтримати нашу команду. Початок змагань о 9:30.

Анонс спортивних заходів

23 лютого в смт. Білики на майданчику зі штучним покриттям відбудуться фінальні змагання з міні-футболу серед команд сільських громад району, присвячені 90-й річниці утворення Кобеляцького району та з нагоди виведення радянських військ з Афганістану. Початок о 9 год.

23 лютого в місті Кобеляки в адмінприміщенні стадіону «Колос» відбудуться особисті змагання з шашок присвячені 90-й річниці створення Кобеляцького району та з нагоди виведення радянських військ з Афганістану. Початок змагань о 9 годині.
23 лютого 2013 року в місті Кобеляки в спорткомплексі «Іскра» відбудуться півфінальні обласні змагання Полтавської ОО ВФСТ «Колос» з волейболу. Участь у змаганнях приймуть команди Кобеляцького, Новосанжарського, Машівського та Полтавського районів. Запрошуємо вас підтримати нашу команду. Початок о 9:30.

Проводиться набір школярів віком від 8 до 12 років у секцію боксу, яка діє на базі НВК № 1. Попередня співбесіда з 18:00. Довідки за тел. (095) 465-59-36


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2013, 18:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації