Вхід | Реєстрація

Ми — чемпіони!

Ми — чемпіони!

Збірна Кобеляцького району на Чемпіонаті Полтавської області з армспорту серед юнаків, що проходив 23 лютого в спортивному залі Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого в Полтаві, упевнено і заслужено виборола 1-ше командне місце.

До речі, кількість команд, як і учасників, на цьогорічному чемпіонаті була найбільшою за попередні роки: більше 150 учасників віком до 18 та до 21 року. Перемога не була лекгою, оскільки на нашу команду налаштовувались, прораховували можливі варіанти відібрання залікових балів, але Кобеляцькі юні рукоборці показали справжній характер, техніку, а головне підтримку одне одного, тобто всі риси справжньої команди. Позаду залишились команди Миргорода, Хорола, Полтавського району, Полтави, Глобиного, федерації «Полтава-молодь», Кременчука, Козельщинської ДЮСШ. У особистому заліку кобелячани вибороли 16 призових місць. Але найбільше потрібно відмітити зовсім юних рукоборців у складі нашої команди, які дебютували на змаганнях і принесли залікові бали для перемоги: Максима Телятника, Влада Скубія, Дашу Сабадир, Валерію Величко, Вадима Литвина, Сніжану Скубій (виборола 4 місце). Також не потрапили до призової трійки: Влад Чумак, Євген Самарський, Вадим Халява, Олег Халява, Володимир Міллер, Валерія Размясова, Олег Нестеренко, Каріна Давид, Володимир Бистрицький.

Призерами стали: Литвин Володимир — 3 місце на ліву руку, Олег Жембей — 3 місце на праву руку, Максим Крецу — 2 місце, Ростислав Телятник — 2 місце, Аня Тищенко — 3 місце, Марина Іванко — 3 місце, Тетяна Бердник — 3 місце, Ніна Петренко — 2 місце, Анастасія Ніколенко — 2 місце, Валерія Тищенко — 2 місце. Чемпіонами стали: Олександр Дергунов на праву руку, Вікторія Парагіна, Марина Шуліка, Ліля Петренко, Яна Назарько, Оксана Бабенко. А також потрібно зазначити, що чемпіонками стали наші спортсменки Юлія Калашнікова і Маринка Левченко, але в складі полтавської команди. Збірну до змагань готували тренери А. Письмак, М. Левченко, М. Нестеренко, В. Голтвянський.

За попередніми даними, до збірної команди Полтавської області для участі в Чемпіонаті України, що пройде на березі Чорного моря 28–31 березня в Севастополі, потрапили 15 кобеляцьких рукоборців. Сподіваємося, що всіх їх зможуть відкомандирувати. Як кажуть, головне добратися. А там ми покажем силу Кобеляцької землі!











Автор: Артем Письмак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2013, 15:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації