Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір пам’яті Петра Єрмакова виграє Віктор Коба

Шаховий турнір пам’яті Петра Єрмакова виграє Віктор Коба

На минулому тижні в шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся районний шаховий турнір з нагоди Дня захисника Вітчизни, присвячений пам’яті військового офіцера Петра Єрмакова.

Він фанатично любив шахи, постійно брав участь у районних шахових турнірах, товаришував з Іваном Джалим, Леонідом Березою. Матчеві зустрічі між ними могли досягати до 6-7 годин, а рахунок ішов на десятки зіграних партій.

Цьогорічний турнір розпочався хвилиною мовчання та виступом кращого товариша Леоніда Берези. Після цього розпочалася безкомпромісна напружена гра, яка проходила за швейцарською системою в сім ігрових турів. У турнірі взяли участь 16 шахістів з Новосанжарського району. У підсумку перемогу святкував стовбинодолинець Віктор Коба — 6,5 очок, друге місце посів новосанжарець Микола Старченко — 5 очок, третє зайняв Микола Пов’якало — 5 очок.

У турнірі також брав участь син Петра Васильовича — Олег Єрмаков, якому батько прищепив любов до шахів. І зараз, коли проходить чемпіонат району з шахів у рамках підготовки до чемпіонату області, він виборов путівку до фінальної частини.

Після основного турніру був проведений традиційний уже бліц-турнір, у якому переміг Микола Старченко, друге місце — за Віктором Кобою, третє — за Миколою Пов’якалом.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2013, 17:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації