Вхід | Реєстрація

Здобути титул «Міс преса» Валерії Кулик допомогли друзі

Здобути титул «Міс преса» Валерії Кулик допомогли друзі
Студентка Полтавської державної аграрної академії Валерія Кулик розповіла Новинам Полтавщини про свій шлях до здобуття титулу «Міс преса» у конкурсі «Обличчя ТРЦ «Київ». Нагадаємо, голосування за «Міс пресу» протягом двох тижнів проходило на сайті ІА «Новини Полтавщини», де Інтернет-користувачі обирали найдостойнішу з поміж 19 красунь. В інтерв’ю Валерія розповіла, що це був її дебют – перший конкурс краси, у якому дівчина взяла участь. До цього у неї було чимало танцювальних та спортивних нагород.
«11 років, з 6-річного віку, я займалася танцями. Усе життя (до навчання в академії) у мене було пов’язане з танцями. Звичайно, було багато нагород, переважно – це перші місця, гран-прі. Брала участь у змаганнях, які проходили за кордоном (Польща, Угорщина). Окрім танців, дуже люблю займатися спортом. Маю багато перемог у галузі тенісу, волейболу», - розповіла Валерія.
Взяти участь у конкурсі краси її вмовили друзі. Каже, їдучи у маршрутці, на біг-бордах прочитали, що проходить відбірковий тур. Вирішила спробувати.
Готуватися до фіналу конкурсу дівчині допомагали всі друзі, одногрупники, однокурсники та просто знайомі. «Також вдячна колективу «Пірует» Малої академії мистецтв, у якій я провчилася 11 років», - говорить Валерія.
Здобути ж титул «Міс преса» їй допомогли знайомі з різних міст України. «Я розповідала спочатку, що на сайті «Новини Полтавщини» проходить голосування за «Міс пресу». Говорила, зайдіть, подивіться; якщо сподобається, проголосуйте. Окрім цього, розмістила інформацію про конкурс «В Контакте», - поділилася секретом успіху переможниця.
Зараз Валерія – другокурсниця факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва ПДАА. Каже, навчання подобається, бо хімію (профілюючий предмет – ред.) любить ще з школи. Проте працювати за спеціальністю не дуже хоче. Дівчині більше подобається творча робота. Зокрема, зараз вона навчається на курсах фотомоделей.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації