Вхід | Реєстрація

Віктор Коба — чемпіон району з шахів

Віктор Коба — чемпіон району з шахів

На минулому тижні в шаховому клубі імені Івана Джалого закінчилась фінальна частина чемпіонату району з шахів.
Змагання проводились у два етапи: в першому — відбір, у другому — фінал. У фінальну частину здобули путівку Віктор Коба (Стовбина Долина), Микола Пов’якало, Микола Старченко, Леонід Береза, Олег Єрмаков, Володимир Шмиголь (усі — Нові Санжари), Гарік Гаспарян (Нехвороща), Сергій Палько (Коби).

Фінал проходив за коловою системою, 40 хвилин на партію. У підсумку чемпіонство району завоював Віктор Коба, який набрав у фінальній стадії 5,5 очок. Друге місце посів Микола Пов’якало — 5,0 очок. Третім став Микола Старченко — 4,0 очка. Чемпіон та призери мають звання кандидатів у майстри спорту Радянського Союзу, вони постійно виграють різноманітні районні турніри, є учасниками та призерами Всеукраїнських змагань, їх фото знаходяться на дошці пошани кращих шахістів району.

У березні пройдуть обласні змагання з шахів у Миргороді, де честь нашого району буде захищати новоспечений чемпіон Віктор Коба. У минулому році Віктор Антонович зайняв друге місце та приніс велику кількість залікових балів у скриньку Новосанжарського району. На обласні змагання також поїде один з призерів. Тож побажаємо нашим шахістам вдалої гри.

Наступний шаховий турнір, пам’яті А. Хоменка, відбудеться 19-го березня. Запрогуємо до нашого клубу всіх бажаючих довести свою майстерність на шахівниці.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2013, 14:43 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації