Вхід | Реєстрація

Кобеляцька сцена зустріла зірок

Кобеляцька сцена зустріла зірок

У четвер у районному Центрі культури та дозвілля відбувся звітний концерт художньої самодіяльності професійного аграрного ліцею.

Захід був запланований на 17:00. Незадовго до його початку в залі районного Центру культури та дозвілля почали збиратись глядачі. Зрештою, більша частина місць були зайняті.

І от концерт розпочався. На сцену вийшли ведучі, працівники професійного аграрного ліцею, Яніна Монастиренко та Геннадій Кривоніс. Одразу ж вони заінтригували глядачів. Мовляв, цього вечора зі сцени для них виступатимуть найкращі зірки.

— Але це не Кіркоров і не Пугачова! А наші, ліцейні, зірки та зірочки, — сказали ведучі.

Та спершу на сцену запросили директора професійного аграрного ліцею Бориса Чичку. Він привітав присутніх і побажав отримати гарний настрій від концерту.

— Минулого року наш ліцей не звітувався. Тому цього року ми готувалися старанно, аби ви побачили та оцінили досягнення наших викладачів і учнів, — сказав Борис Борисович.

Після виступу директора розпочалась сама концертна програма. І можна з впевненістю сказати, що викладачі та учні навчального закладу дійсно підготувалися на славу. Глядачі побачили, що ліцей талановитий на співаків та танцюристів. Хоча серед виступаючих були майбутні кухарі, трактористи та оператори комп’ютерного набору.

Цього вечора присутніх радували пісенними та хореографічними номерами, дивували гарними сценічними костюмами. Особливими оваціями глядачі зустріли зовсім юну зірочку, володарку перших місць всеукраїнських та міжнародних фестивалів вокального мистецтва, Анастасію Бакунову. Вона виконала декілька музичних творів, а за пісню «Ой, я дівчина полтавка» артистку нагородили гучними оплесками, вигуками «браво» та багатьма букетами квітів.

Також присутніх тішили гумором. Учитель ліцею Світлана Василенко розсмішила глядачів, зачитавши декілька гуморесок. Також веселив присутніх і учень ліцею Владислав Єрестов, який розповів гумореску про те, як два куми варенички варили.

Порадував очі та слух народний хор професійного аграрного ліцею, керівником якого є Варвара Дядюра. Усі артисти з’явилися на сцені в гарних, яскравих українських костюмах та виконали декілька пісень.

Цього вечора в залі був присутній талановитий музикант, у минулому художній керівник ліцею, Анатолій Пелюхня. Саме він, за словами ведучих, і створив чудовий самодіяльний народний хор, який на знак подяки Анатолію Романовичу, подарував йому пісню «Косив батько, косив я».

Протягом багатьох років на сцені районного Центру культури та дозвілля танцювало не одне покоління учнів ліцею. Цей рік не став виключенням. Тому на сцені з’явився дівочий ансамбль «Веретенечко» з народним танком «Козачок».

У цей вечір глядачі мали змогу оцінити й творчі здібності ведучого. Геннадій Кривоніс подарував усім присутнім жінкам гарні римовані рядки та романтичну пісню. За що отримав шквал аплодисментів.

Після багатьох концертних номерів захід завершися піснею «Україна» у виконанні Анастасії Колісник.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2013, 16:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації