Вхід | Реєстрація

Новосанжарські школярі — срібні призери чемпіонату області з волейболу

Новосанжарські школярі — срібні призери чемпіонату області з волейболу

У Полтаві з 27 лютого по 1 березня на базі Полтавської ДЮСШ «Трудові резерви» пройшла фінальна частина чемпіонату області з волейболу серед юнаків у залік обласної спартакіади школярів.

У ній взяли участь команди з Полтави, Нових Санжар, Миргорода, Лубен, Гадяча, Чутового, Семенівки, Кобеляк, Полтавського району.

Новосанжарські школярі в перший день змагань впевнено переграли Семенівку з рахунком 2:0. На наступний день переконливо перемогли миргородську збірну також з рахунком 2:0 та вийшли до трійки фіналістів. Там знову отримали перемогу над командою Полтавського району — 2:0. Зупинились наші спортсмени у одному кроці від чемпіонства — не змогли здолати команду міста Полтава, поступившись з рахунком 0:2.

Друге місце чемпіонату області з волейболу — високе звання. Багато волейбольних команд на протязі десятиріч тренувань та виступів не можуть увійти у трійку призерів, а наші хлопці вкотре довели свою майстерність на виступах у обласних змаганнях. І стали другими із 22 команд. Саме така кількість райцентрів та міст брала участь в першому етапі змагань, які проходили по регіональних зонах області.

Готував команду вчитель вищої категорії Олександр Дерев’янко, який постійно збагачує свій методичний досвід, систематично проводить тренування із застосуванням нових волейбольних техніко-тактичних командних дій, велику увагу приділяє загально-фізичній підготовці, сюди також входить робота в тренажерному залі. Ці комплексні тренування дають переможний результат.

Почесні дипломи за друге місце отримали: Станіслав Середа, Максим Кошовий, Віталій Костенко, Назар Проскурня, Олександр Перерва, Михайло Давиденко, Максим Джежелий, Вадим Вісич, Антон Сонник, Владислав Логунов.

Фінальна частина змагань з волейболу серед дівчат пройшла у місті Лубни з 20 по 22 лютого. Наші юні волейболістки в першій зустрічі перемогли команду Лубен з рахунком 2:0, в другій грі переграли Чутове — 2:0, але поступилися Полтаві — 1:2. У матчі за третє місце нашій команді знову не поталанило. У напруженій боротьбі новосанжарські волейболістки поступилися одноліткам із Лохвиці — 2:3. У підсумку вони стали четвертими із 21 команди. Це також є хорошим показником. Адже в інших видах обласної спартакіади наші спортсмени не займали таких високих місць.

Ми всі вітаємо Олександра Дерев’янка та його вихованців з вдалим виступом на обласних змаганнях, бажаємо успіхів і подальших перемог.


Автор: Віталій Баранович, фахівець І категорії ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2013, 10:25 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації