Вхід | Реєстрація

ДАІ перевірятиме автобуси

З 1 по 31 березня 2013 року на території області та України розпочинається проведення комплексу заходів із профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті.

— Під час указаних заходів працівниками Державтоінспекції першочергово звертатиметься увага на діяльність фахівця безпеки дорожнього руху, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв. Крім цього, під час нагляду за дорожнім рухом увага працівників ДАІ першочергово буде зосереджена на дотримання водіями пасажирського автомобільного транспорту правил дорожнього руху, особливо:

— керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння;

— створення аварійних ситуацій;

— перевищення встановлених обмежень швидкості руху;

— керування технічно несправними автобусами та такими, що не пройшли обов’язковий технічний контроль;

— порушень під час перевезення організованих груп дітей;

— здійснення перевезень пасажирів з 22:00 до 06:00 у режимі нерегулярних перевезень автобусами, які  не обладнані тахографом;

— перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм.

Крім того, здійснюватимуться позапланові обстеження та контрольні перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі, по якій пролягають маршрути руху автобусів.


Автор: Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 роти ДПС ДАІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2013, 11:39 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації