Вхід | Реєстрація

Малюки відсвяткували 8 Березня

Малюки відсвяткували 8 Березня

Весело, талановито і грайливо зустрічали свято 8 Березня вихованці дитячого садка № 2 «Золотий півник».
На початку березня в дитячому садку «Золотий півник» щасливі малята та працівники дошкільного закладу вітали дорогих жінок зі святом.

Спеціально до заходу педагогічний колектив дошкільного закладу організував виставку «Мамині руки». Там були представлені вироби, виготовлені руками мам та бабусь вихованців. Серед робіт можна було побачити і вишивку бісером, і розпис по дереву, і плетіння стрічками, і роботи, виконані в досить популярній сьогодні техніці квілінг. Педагогічний колектив дитячого садка виокремив з-поміж усіх робіт поробку Юлії Проскурні, яка для виставки підготувала виріб, вишитий бісером. Також не меншої уваги заслуговують роботи Світлани Дорофєєвої.

Напередодні 8 Березня нам вдалося побувати на святі однієї з середніх груп. Цього дня в садочку панувала радісна та весняна атмосфера. Діти готувалися до свята дуже старанно. Учили віршики, розучували пісні та власноруч готували подарунки. І от свято розпочалося. Ошатно вбрані малюки зайшли до зали під веселий музичний супровід, тримаючи квіточки в руках. А мами, бабусі та сестрички дітей вітали їх аплодисментами.
Цього дня вихованці виразно декламували вірші, весело співали пісень та майстерно танцювали, приємно вражаючи рідних своїми талантами.

Також на святі з’явилася і Весна, роль якої виконала Аня Колісник. А Аня Савенко та Вітай Масич подарували матусям чудові віршики.

Приємною несподіванкою став танок кухарчуків. На сцену вийшли хлопчики, переодягнені в костюми кухарів, із великою каструлею та полониками в руках. Кухарі намагалися щось приготувати та куштувати щойно зварене. І це виглядало дуже кумедно. Також досить веселим був танок «Девушки фабричные», який виконали дівчатка разом із хлопчиками, які, у свою чергу, переодяглися у вишиті сорочки, надягли картузи та взяли до рук балалайки.

Підсумовуючи свято, вихователь поцікавилась у діток, чия ж мама найкраща? І всі дружно, високо піднімаючи руки, вигукнули: «Моя-я-я!» Також цікавою була гра «Назви лагідне слово». Кожен із вихованців мав назвати якомога більше лагідних слів про свою маму. Серед відповідей звучали такі слова як зірочка, красуня, чарівна та мила. Зрештою, перемогла дружба. Насамкінець свята вихованці вручили своїм матусям та бабусям подарунки, виготовлені з допомогою вихователів.

Свято 8 Березня в дитячому садку вдалося на славу і принесло в душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.
 


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2013, 10:03 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації