Вхід | Реєстрація

До відома громадян-автовласників

Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ інформує громадян, які повинні надати свої транспортні засоби для проходження технічного огляду у 2009 році, що строк проходження державного технічного огляду змінився і триває - з 15 січня по 15 грудня 2009 року (згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09.07.2008 №606 «Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів» із змінами та доповненнями), але термін сплати податку з власників транспортних засобів - залишився без змін. Податок сплачується фізичними особами - перед проведенням першої реєстрації в Україні, реєстрацією, перереєстрацією транспортних засобів, а також перед технічним оглядом транспортних засобів щорічно або один раз за два роки, але не пізніше першого півріччя року, в якому проводиться технічний огляд.
Власникам автотранспорту необхідно знати наступне:
- податок сплачується незалежно від того, експлуатується транспортний засіб чи ні. Якщо транспортний засіб не підлягає експлуатації через незадовільний технічний стан і власник бажає зняти його з обліку у зв’язку зі списанням, для цього він повинен з заявою звернутися до органу реєстрації транспортних засобів;
- при передачі власником транспортного засобу права користування автомобілем по дорученню іншій особі, податок сплачує власник такого автомобілю, зазначений у технічному паспорті, або від його імені особа, якій таке право передано, на розрахункові рахунки того регіону, де мешкає власник, зазначений у технічному паспорті на транспортний засіб.

Автор: ГДПІ Тетяна Любовська


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2009, 11:54 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації