Вхід | Реєстрація

Жіночий турнір до 8 Березня

Жіночий турнір до 8 Березня

Федерація настільного тенісу Кобеляцького району за підтримки народного депутата Олексія Лелюка провела в спортивному залі НВК № 1 традиційний обласний дитячий турнір із настільного тенісу до Міжнародного жіночого дня. Ці змагання є своєрідним подарунком для дівчат, які полюбляють займатися настільним тенісом. Сюди були запрошені учасниці збірних команд із Нових Санжар, Решетилівки, Козельщини та Полтави.

Формат турніру, який пройшов у теплій і дружній атмосфері, дозволив кожній спортсменці проявити в повній мірі свої найкращі якості. Перше та друге місця посіли Анна Грабар та Софія Варич із Кобеляк. Третьою стала Аліна Шкарбан із Полтави.

Усі переможниці були нагороджені грамотами, медалями та пам’ятними призами.


Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер із настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2013, 16:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації