Вхід | Реєстрація

Розпочинається боротьба за ринок

До редакції надійшов документ із міської ради. Це відповідь на вимогу підприємців щодо долі ринку.

 

Галушкові С. С.

Від групи підприємців, що торгують на ринку,
біля парку «Перемога»

Як стало нам відомо, міська рада прийняла рішення про перенесення недільного ринку від парку «Перемога» на околицю міста, на територію, яка належним чином необлаштована й дуже віддалена від центру міста, що спричинить значні незручності для покупців.

Ми вважаємо це рішення незаконним, позаяк не були проведені громадські слухання й невраховані наші вимоги.

Ми вимагаємо залишити ринок біля парку «Перемога», навести на ньому елементарний порядок і, при необхідності, змінити керівництво.

Перенесення ж ринку на околицю міста, призведе до його самоліквідації, як це сталося, наприклад, у Шишаках та Козельщині.

Це, у свою чергу, приведе до того, що нам нічим буде годувати свої сім’ї, а міський бюджет недоотримає значні кошти. Також селянам нікому буде продавати вирощене своїми руками.

Виграє лише магазин «Сезон», в угоду власникам якого й було прийняте рішення про перенесення ринку.
Ми вимагаємо відмінити це рішення. Якщо наші вимоги не буде почуто, то підприємці вдадуться до рішучих дій, аж до перекриття автодороги Дніпропетровськ-Київ.

Підписні листи в кількості 5 (п’ять) шт.

10.03.2013року        Усього 148 підписів.

 

Відкритий лист-відповідь

Кобеляцької міської ради на колективне звернення 148-ми підприємців щодо перенесення міського ринку

Шановні підприємці!

Кобеляцька міська рада розглянула ваше звернення щодо перенесення міського ринку та повідомляє наступне.

Строк дії дозволу міськвиконкому на організацію ярмаркової торгівлі на площі Перемоги, вулицях Дніпропетровській та Полтавській минає у березні 2013 року. Міська влада не має намірів продовжувати таку торгівлю на центральних вулицях міста з огляду на істотне ускладнення руху автотранспорту, засмічення території та незручності для багатьох жителів міста. Тим більше, що поруч із площею Перемоги вже багато років діє стаціонарний ринок змішаного типу.

З метою впорядкування ринкової торгівлі в місті Кобеляки за рішенням міської ради на умовах земельного аукціону було відведено земельну ділянку площею близько 2 га по вул. Дружби для створення нового міського ринку. Ні міська влада, ні власник нового ринку не мають повноважень щодо примусового переведення підприємців на новостворений ринок, кожен торгівець сам вирішуватиме де йому краще торгувати — на ринку по площі Базарній, 1 чи вул. Дружби, 1. Але при цьому ще раз зауважимо, що відтепер на площі Перемоги та прилеглих до неї вулицях будь-якої ярмаркової торгівлі не буде.

З повагою, Олександр Ісип
Кобеляцький міський голова



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2013, 15:54 | Кобеляки | Суспільство
1. Чудо Юдо / 20 березня 2013, 13:06
2. Гість / 21 березня 2013, 09:12
На сайті міста, посилання на карту-план не містить файлу Посилання на kob-mr.3dn.ru
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації