Вхід | Реєстрація

Як козаки в дитсадку дрова пиляли

Як козаки в дитсадку дрова пиляли
Ні для кого не є новиною той факт, що в органів місцевого самоврядування постійно не вистачає грошей для того, щоб вирішити всі проблеми того чи іншого населеного пункту. Тому неможливо переоцінити внесок, котрий роблять у розвиток міст і сіл представники громадських організацій.
Не так давно керівництво міського дитячого садка «Світлячок» зіткнулось із здавалось не вирішуваною проблемою. Дещо раніше співробітники «Міської сервісної служби» завезли для потреб навчального закладу десять кубометрів дров. Завезли безкоштовно. Але це дрова потрібно було ще й розпиляти, а вже потім використовувати для підігріву води у харчоблоці. Власними силами персонал дитсадка цього зробити не міг, грошей для оплати послуги по розпилюванню теж не було. Не виявляли бажання допомогти і спонсори. Хоч сідай та й плач. Але ситуація виявилась не такою безнадійною, як здавалось на перший погляд.
Адміністрація «Світлячка» вирішила звернутись за допомогою до керівника районного підрозділу Міжнародної Академії козацтва Миколи Лещенка. Він пообіцяв допомогти. І досить оперативно виконав свою обіцянку. Вже через кілька днів на подвір’ї дитсадка з’явились браві молоді хлопці, одягнуті в камуфляжні костюми. Без зайвих слів вони заходились пиляти і складувати дрова. Це були молоді козаки: Ярослав Слісаренко, Марк Рибалко, Дмитро Шовкопляс, Юрій Кобзар. Всі ці хлопці є учнями міських шкіл. Керував юнаками і надихав особистим прикладом їх лідер Микола Лещенко. Це вже не перша добра справа, до якої доклали рук представники Міжнародної Академії козацтва. «І не остання», – стверджує Микола Лещенко.

Автор: http://exo.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2009, 13:35 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації