Вхід | Реєстрація

Валентин Кулик виграє першість району з шашок

Валентин Кулик виграє першість району з шашок

Нещодавно у Новосанжарському шаховому клубі імені Івана Джалого пройшла першість району з шашок.
Проходила вона згідно річного графіка проведення турнірів ВФСТ «Колос», у рамках підготовки команди до обласних змагань. Участь у першості взяли всі бажаючі шашкісти нашого району.

Змагання були проведені за коловою системою, на партію давалось по 10 хвилин кожному. Впевнену перемогу отримав новосанжарець Валентин Кулик, який набрав 7,5 очок, друге місце зайняв Петро Якименко — 7 очок, третє — Микола Татара з села Мушина Гребля — 7 очок (за рахунок особистої перемоги над Татарою у Петра Якименка був вищим коефіцієнт).

Наступні змагання відбудуться у шаховому клубі 19-го березня. Тоді відбудеться турнір пам’яті А. Хоменка. Він стане останнім етапом підготовки до обласних змагань.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2013, 15:35 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації