Вхід | Реєстрація

Коротко про спорт

Коротко про спорт

10-12 березня 2013 року в Харкові пройшов двадцятий, ювілейний, Чемпіонат України з армспорту серед дорослих. Уперше команда Полтавської області, яка була представлена 21 рукоборцем, серед дорослих виборола 2 командне місце з 22 регіонів країни, перемігши в заліку досить потужні команди Криму, Дніпропетровська, Києва, Донецька, Луганська та інші команди, поступившись лиш господарям змагань, збірній Харківської області. Такий максимальний результат для збірної Полтавської області став можливим завдяки вдалій боротьбі Кобеляцьких рукоборців, які зайняли: Валерія Тищенко (4 місце), Марина Шуліка (2 місце), Юлія Калашнікова (3 місце), Володимир Голтвянський (7 місце), Артем Письмак (9 місце), Олег Дудко (12 місце).

Кобеляцька РО ВФСТ «Колос»

***

12-13 березня в Гребінці пройшли фінальні змагання з міні-футболу команд ДЮСШ, СДЮШОР, юнаків 1998 р. н. Кобеляцька ДЮСШ була представлена білицькими футзалістами (тренер О. Жук). На змагання прибуло 7 команд, які були розділені на дві підгрупи. У першій зустрічі наші хлопці зіграли 3:3 з гадяцькими однолітками, а вдругій обіграли 13:10 карлівчан і здобули право грати за 1 місце з господарями змагань. Фінальна гра була дуже напруженою, але сильнішими виявились футзалісти з Гребінки, рахунок гри 4:2. Команда «Сокіл» Кобеляцької ДЮСШ посіла друге місце, третє місце в команди з Лубен. До речі, наші футзалісти і в минулому році на цих змаганнях були другими.

Тренерський склад та батьки команди «Сокіл» вдячні в організації поїздки голові Кобеляцької РДА А. Таранушичу, начальнику відділу освіти Н. Коваль, директору ВП «Кобеляцький цукровий завод» П. Перхайлу, ПП Ю. Мусі, О. Бажану, Т. Кищенко та Миколі й Галині Жукам.

Олексій Жук, тренер Кобеляцької ДЮСШ

***

12-14 березня в Зінькові відбулися змагання обласної Спартакіади школярів з гандболу серед юнаків і дівчат 1996-97 р. н. Дівочих команд змагалось п’ять, а команд юнаків — вісім. Дівчата грали за коловою системою. Наші спортсменки посіли п’яте місце (представник команди О. Колінько). У змаганнях юнацьких команд наші гандболісти (представник А. Єлізарова) першу зустріч програли господарям, зіграли внічию з Кременчуцьким районом та поступились машівським спортсменам. У грі за п’яте місце поступились 13:12 новосанжарцям, у підсумку — шосте місце. 1 місце — Зіньків, 2 місце — Полтава, 3 місце — Машівка.

Руслан Сабіров, директор ДЮСШ

АНОНС

23 березня 2013 року в м. Кобеляки, смт. Білики на майданчиках зі штучним покриттям проходитимуть змагання з міні-футболу серед команд сільських школярів, початок змагань о 9 год.
24 березня о 10:30 у спортивному комплексі «Іскра» відбудеться відкрита першість Кобеляцької ДЮСШ «Богатирські розваги», присвячені 90-й річниці створення Кобеляцького району.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2013, 16:34 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації