Вхід | Реєстрація

Плідна підготовка до сезону

Плідна підготовка до сезону

Футбольний клуб «Дрижина» став фіналістом другого поспіль кубкового змагання від ВК «Технополь».

Ми вже повідомляли про те, що взимку дрижиногреблянські футболісти взяли участь у змаганнях, організованих фірмою «Технополь». Тоді дрижани пройшли до фіналу і, програвши у ньому, зайняли друге місце. А організатори турніру, задоволені його рівнем, пообіцяли провести ще більш представницькі змагання, залучивши до участі в них не лише чемпіонів сільських районів Полтавської області, а й представників із Черкащини та Кіровоградщини. І керівники «Технополю» слова свого дотримали.

16-17 березня на стадіоні «Кремінь-Арена» у Кременчуці відбулися змагання на Кубок Наддніпрянщини. Полтавську область у них представляли футбольні клуби «Дружба» із села Очеретувате Семенівського району, «Заможне» із Заможного Глобинського району, «Авіамістечко» із Глобиного, «Еліта-Спорт» із Василівки Козельщинського району, «Дніпро» із Кам’яних Потоків Кременчуцького району та наші земляки з Дрижиної Греблі. Честь Кіровоградської області захищав клуб «Чайка» із Успенки Онуфріївського району, а Черкаської — «Дніпро» із села Тіньки Чигиринського району.

Матчі складалися з двох таймів по двадцять п’ять хвилин. Це дало можливість футболістам усіх команд протягом усієї гри демонструвати високі швидкості та комбінаційний і видовищний футбол. А це, у свою чергу, не могло не сподобатись численним глядачам, які, не дивлячись на холодну і вітряну погоду, прийшли на «Кремінь-Арену».

Дрижани вчергове довели, що їх команда є однією з найсильніших серед сільських районів не лише Полтавської, а й сусідніх областей. Якщо, звичайно ж, не враховувати результати клубів, за які виступають професійні футболісти. У першому своєму матчі наші земляки з рахунком 2:0 перемогли «Чайку» із Черкаської області. Після цієї перемоги Дрижина Гребля, у матчі за вихід у фінал, зійшлася з глобинським «Авіамістечком». Основний час поєдинку завершився нульовою нічиєю, а післяматчеві пенальті краще пробили наші земляки.

А ось у фінальному матчі дрижанам, як і взимку, трішки не пощастило. Вони з рахунком 0:1 поступились футболістам із Заможного. Участю в цьому турнірі закінчилась передсезонна підготовка ФК «Дрижина». Представник команди Валерій Дрига висловив задоволення якістю гри і готовністю до сезону своїх футболістів. Щоправда, у наступному році сподівається ще й спортивний результат покращити, таки вигравши кубок «Технополь».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2013, 11:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації