Вхід | Реєстрація

Засуджений шахрай продовжує діяти

Житель Кобеляк, який уже отримав покарання за шахрайство, продовжує обдурювати легковірних мешканців району.

Місяць тому ми повідомляли про шахрайські подвиги кобелячанина Миколи Гарбузека. Чоловік обіцяв землякам виконати різного роду роботи або привезти будівельні матеріали. Ціни називав значно нижчі, аніж у конкурентів. Потім брав гроші, у якості попередньої оплати, і зникав з ними, чим завдавав людям збитків на кілька десятків тисяч гривень. Миколу засудили до обмеження волі строком на шість років. Він проведе його не в колонії, а в спеціальному поселенні.

Та, не дивлячись на вирок, чоловік не покаявся. А жителі Кобеляцького району, не зважаючи на попередження і роз’яснення міліціонерів, у тому числі дані і через засоби масової інформації, не стали обачнішими. Вони, як і раніше, «клюють» на дешеву рибку.

Цього разу Микола пообіцяв мешканці Мартинівки задешево привезти і встановити водяну насосну станцію. Далі все було по класиці жанру. Необачна жінка, звичайно ж, не запитала в шахрая жодних документів, натомість, окрилена думкою про вдалу покупку, віддала йому 650 гривень. А вже пізніше, зрозумівши, що її обдурили, написала заяву в райвідділ внутрішніх справ.

Увага! За інформацією, якою володіє редакція, Микола може продовжувати свої дії. Зараз він «спеціалізується» на встановленні водяних насосів і станцій та на обрізуванні садків.

Якщо вам запропонує подібні послуги і попросить попередню оплату високий чорнявий чоловік, років тридцяти, будьте особливо обережними. Цілком можливо, що ви маєте справу з шахраєм Миколою. Він може назватися підприємцем Черненком.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2013, 10:16 | Кобеляки | Кримінал
1. 7777 / 25 березня 2013, 22:45
як це-засудили а він обрізує садочки.....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації