Вхід | Реєстрація

Коротко про спорт

Коротко про спорт

«Тато, мама і я — спортивна сім’я»

30 березня 2013 року в місті Полтава відбулися змагання обласного фестивалю «Тато, мама і я — спортивна сім’я», у яких прийняли участь 23 команди Полтавської області. Кобеляцький район представляло дві сім’ї — Антонових (переможців цьогорічних районних змагань) та Лисовських (переможців минулорічних районних та обласних змагань). І цього року наші сім’ї показали високий клас фізичної підготовки. Сім’я Антонових здобула 3-тє місце, а сім’я Лисовських удруге поспіль стала переможцями цих змагань і здобула право захищати честь Полтавської області на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 15 квітня в місті Одеса.

 

Кобелячани потрапили до збірної України

З 28 по 31 березня 2013 року в місті Севастополь проходили змагання Чемпіонату України з армспорту. 16 спортсменів Кобеляцького району захищали честь збірної команди Полтавської області, яка в загальному заліку, з великим відривом від суперників, здобула перші загальні місця серед юнаків та юніорів. Наші спортсмени зробили вагомий внесок до цієї перемоги, здобувши 20 медалей. Чотири наші спортсменки здобули перші місця: Марина Шуліка, Марина Левченко, Юлія Калашнікова, Яна Назаренко. Вони потрапили до збірної України для участі в Чемпіонаті Європи та світу.

 

Білицькі футболісти — переможці

30-31 березня в Кобеляках та Біликах на майданчику зі штучним покриттям проходили змагання першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд сільських школярів. У змаганнях прийняло участь 24 команди, які були розподілені на 6 груп по 4 команди. Учасники, які зайняли перше місце у групі, виходили до фінальної частини змагань. Право боротися в фіналі здобули команди з Біликів, Котовського, Василівки, Іванівки, Радянського й Кірового.

У грі за 5-6-те місце зійшлися минулорічний переможець цих змагань Кірове та Василівка. Результат матчу 3:0 на користь василівської команди. У боротьбі за третю сходинку змагалися Радянське та Котовське. Гра була досить цікавою, але командам не вдалося забити бодай одного м’яча. У серії післяматчевих 6-метрових ударів перемогу святкували футболісти з Котовського. У поєдинку за перше місце між біличанами та іванівською командою фінальний свисток зафіксував бойову нічию 1:1. У серії 6-метрових ударів переможцями змагань стали школярі з Біликів.

Оргкомітетом із проведення змагань було визначено кращих гравців турніру за номінаціями: «Кращий нападник» — Анатолій Бутенко (Радянське), «Кращий воротар» — Олександр Сердюк (Білики), «Кращий захисник» — Сергій Климань (Іванівка), а «Кращим гравцем» став Вадим Таранушич (Білики).

 

«Спорт для всіх — спільна турбота»

25 березня відбулося засідання районної комісії з контролю за станом спортивних споруд, на якому було прийнято рішення про проведення з 1 по 31 квітня місячника з благоустрою спортивних майданчиків «Спорт для всіх — спільна турбота». Під час якого в усіх колективах фізкультури району необхідно провести роботи з влаштування розмітки, сидінь для глядачів, провести фарбування стійок воріт та тренажерного обладнання, провести роботи з благоустрою прилеглих територій.

Звертаємось до виконкомів сільських рад, адміністрацій шкіл, фізкультурного активу району, школярів, молоді з проханням провести ці роботи якісно і в зазначені терміни.


Автор: Максим ОНІЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2013, 14:28 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації