Вхід | Реєстрація

По вулиці Санжар ішли два молодики із пральною машиною

У ході проведення відпрацювання на території Новосанжарського району дільничним інспекторам надійшло повідомлення від громадянки Є. про двох молодиків, які рухаються по вулиці селища Нові Санжари з пральною машинкою та підозріло себе поводять. На місце пригоди оперативно прибули працівники сектора дільничних інспекторів міліції. Працівники міліції перевірили інформацію і за деякий час зуміли вийти на слід крадіїв.

У подальшому було затримано двох молодих хлопців. Крадіями виявились 23-річний громадянин В., житель Зачепилівки, та 25-річний громадянин Т., житель села Судівка, які неодноразово вчиняли крадіжки.

При спілкуванні із затриманими було встановлено, що того дня близько 11-ї ранку хлопці прийшли до квартири потерпілого, шляхом злому замка потрапили досередини квартири, де викрали пральну машинку білого кольору «Gоlоl Stаг» ХРВ 55-2009 s. Сума збитку становить 700 гривень.

Викрадене зловмисники планували вигідно продати, але вчасно були затримані працівниками міліції. Власник пральної машинки висловив щиру подяку начальнику райвідділу Сергію Махну за те, що працівники миттєво відреагували на його повідомлення та повернули викрадене.

За вчинення такого злочину злодіям загрожує строк покарання у вигляді позбавлення волі. Вирішується питання про внесення факту крадіжки до ЄРДР за попередньою кваліфікацією частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Вікторія Долина, дільничний інспектор Новосанжарського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2013, 16:21 | Нові Cанжари | Кримінал
1. олег / 11 квітня 2013, 19:25
читаючи в Эхо про розкриття злочинів в Н.Санжарах... завжди по горячих слідах, оперативно, вчасно складається враження що там в миліціі, так же, як і в селищі працює(ють) відповідальні професіонали своєі справи. Так це? прокоментуйте Н Санжарці.
2. читач / 11 квітня 2013, 20:39
Санжарська мил1ц1я працюе не так ефективно як пишуть.У начальника райв1дд1лу напевно е орган1заторськ1 зд1бност1 але профес1онал1зм багатьох його п1длеглих не на висот1.
3. Йцукен / 11 квітня 2013, 21:03
В пресу потрапляють публікації про успіхи, про промахи писати соромляться. Згадайте викраденого араба чи сирійця, скільки часу його шукали - а тоді уявіть себе у такій же ситуації, чи будуть у злочина "гарячі сліди"?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації