Вхід | Реєстрація

Білицький ринок почали реконструйовувати

Білицький ринок почали реконструйовувати

По завершенню реконструкції селищний ринок повинен стати не гіршим за той, що функціонує в райцентрі.

Після того як на місцевому ринку розпочалися ремонтні роботи, по Біликах і району поповзли найрізноманітніші чутки. Головна з них мала наступний зміст: у селищі, на території ринку, збудують великий продуктовий магазин. Найімовірніше, із мережі АТБ. Говорили й про те, що реконструкцію затіяв відомий в районі підприємець, співвласник дрібнооптової торговельної бази «Два куми» Юрій Муха. Щоб не ворожити на кавовій гущі, ми звернулись за коментарем до самого Юрія Тимофійовича.

Юрій Муха підтвердив, що реконструкція Білицького селищного ринку розпочалася саме з його ініціативи. Про будівництво магазину АТБ він теж чув, але запевняє, що до нинішнього ремонту відома торгівельна мережа не має жодного відношення.

За словами підприємця, ідея зробити умови торгівлі на білицькому ринку більш цивілізованими виникла в нього років п’ять тому. Усі необхідні документи він виготовив ще в 2010 році, але для початку робіт бракувало коштів. Нарешті, з’явились і вони. Основна мета робіт, що проводяться — створити нормальні цивілізовані умови як для продавців, так і для покупців. Адже вони, ці умови, законсервувались на рівні дев’яностих років минулого століття. Між тим, бізнесмени повинні в комфорті працювати, а споживачі — здійснювати покупки. Саме тому на ринку після реконструкції з’явиться сучасна тротуарна плитка, широка алея для пересування людей. А найголовніше, на місці старих колгоспних лотків та заіржавілих кіосків часів «перебудови» виростуть сучасні магазинчики. Це будуть так звані МАФи (малі архітектурні форми) без фундаменту. Білицькі магазинчики будуть схожі на ряд аналогічних об’єктів, що з’явились у Кобеляках на вулиці Дніпропетровській. Опалюватимуться вони, швидше за все, автономно і… дровами. Безумовно, кожен об’єкт матиме освітлення, до нього буде підведена вода і каналізація.

За словами Юрія Мухи, частину нових магазинів він здаватиме в оренду, у частині організує власний бізнес.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2013, 09:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації