Вхід | Реєстрація

День гумору в Біликах

День гумору в Біликах

День гумору започаткували давно, так давно, що вже й забули хто це зробив і коли. Та ми раді, що хоч один день у цьому важкому житті можемо посміятися від душі.

Білицький Будинок культури був веселий, гомірний і заповнений до краю. Відкрив вечір гумору народний хоровий колектив «Чебреці» жартівливою піснею «А в Біликах на ринку..». А далі один одного змінюють на сцені гумористи: Павло Байбара, Микола Валко, Ольга Габріель, Євдокія Репаленко, Віктор Даніщенко та наша постійна ведуча Ольга Іваненко.

Не обійшовся цей веселий вечір і без білицьких троїстих музик у складі Валка, Репаленка та Ляха.

Розігралися веселі мініатюри «Жених» за участю М. Горенко, А. Пшеничної, Є. Ястребова, В. Кинька та А. Савонькіна; «Платний туалет» у виконанні М. Валка та П. Байбари; «Реклама» — О. Габріель та Т. Соломко.

На сцені — окраса нашого Будинку культури, танцювальний колектив під керівництвом Ольги Попової. Тут і старшенькі, і меншенькі. Незмовкаючими оплесками супроводжуються жартівливі таночки «Лобуряки», «Зайці», танок «Лебеді» у виконанні І. Піскового, О. Ляха, Є. Козара. Звучать мелодії українських народних пісень, хлопці і дівчата радують глядачів запальним танком, а найменшний хлопчик так майстерно виконав «вертушку», що зал загремів оплесками.

Не відставали і наші вокалісти. Жіночий ансамбль (у складі Л. Пугач, Л. Кукоби, В. Михайлик, І. Кіндер, І. Машинської, Л. Бакшанської, О. Іваненко, А. Мулько, Т. Адамової) виконав жартівливі пісні «Зібралися бабоньки», «А в селі». Ансамбль «Берегиня» (Т. Соломко, О. Войнова, О. Габріель, Т. Адамова, Г. Педан, Є. Репаленко) виконав жартівливу пісню «Я не буду журитися». Чоловічий ансамбль подарував глядачам українську народну пісню «Уже вечір вечоріє». Під гарячі оплески І. Машинська виконала пісню «Русская водка». Дякуючи нашому звукооператору Миколі Бондарчуку, цей концерт, як і інші, пройшов на одному подиху.

На закінчення концерту всі учасники виконали пісню «Желаем», а вдячні глядачі аплодували артистам стоячи.


Автор: Тетяна Соломко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації