Вхід | Реєстрація

На Миргородщині невідомі осквернили пам’ятник В.І. Леніна

На Миргородщині невідомі осквернили пам’ятник В.І. Леніна

13-го квітня 2013 року о 8 годині 50 хвилин до чергової частини Миргородського міськвідділу міліції по телефону «102» звернувся 40-річний голова Комишнянської сільської ради.

Чоловік повідомив правоохоронцям про те, що в ніч на 13 квітня в селі Комишні поблизу приміщення сільради невідомі, з хуліганських спонукань, пошкодили металобетонний пам’ятник з постаттю В.І. Леніна, а саме - пошкоджено кулак правої руки, частину обличчя та інформаційну табличку.

Вказаний пам’ятник не являється пам’яткою історії та культури і перебуває на балансі Комишнянської селищної ради. Наразі даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією щодо осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього правопорушення, просимо повідомити до Миргородського міськвідділу міліції або в будь-який підрозділ міліції Полтавщини за телефоном 102 та на телефон довіри УМВС (0532) 51-77-57!


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2013, 15:20 | Миргород | Кримінал
1. ната / 17 квітня 2013, 11:14
ОСКВЕРНИЛИ НЕ ПАМ'ЯТНИК , А ПАМ'ЯТЬ ТИХ , ХТО СИДІВ В ТАБОРАХ ,ПОБУДОВАНИХ ПО ОСОБИСТОМУ НАКАЗУ ЛЕНІНА .ПЕРШИЙ В ХОЛМОГОРАХ В 1920 , ПОТІМ БУВ СОЛОВЕЦЬКИЙ В 1923 І Т.П.А ТЕПЕР НАЩАДКИ ТИХ , ХТО ПОСТРАЖДАВ , ХТО БУВ РОЗКУРКУЛЕНИЙ , ПОВИННІ "МОЛИТИСЯ" ТА НЕСТИ КВІТИ ЦЬОМУ ПСЕВДОІДОЛУ ? А НАШІ "ДОБЛЕСНІ" ЩЕ Й НАЙДУТЬ КОЗЛА ВІДПУЩЕННЯ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації