Вхід | Реєстрація

У НВК №1 з’явились барвінчата

У НВК №1 з’явились барвінчата

У житті кожного школяра, крім буднів, повинні бути ще й свята, які так люблять діти, бо саме тут вони розкриваються з різних сторін. На святі можна показати свої таланти, уміння співати і танцювати.

Минулої п’ятниці, 19 квітня, у Кобеляцькому навчально-виховному комплексі №1 відбулося свято «Посвята в барвінчата». На це дійство, під мелодію пісні про весну, завітала Весна (Юлія Стокоз) у гарному вбранні, вінку зі стрічками, квітами в руках і привела з собою перші весняні квіти (Анну Стокоз, Наталію Голтвянську, Діану Дорошко, Софію Назарько, Анну Прокопенко, Софію Івашко, Аліну Гозіну, Софію Кропивку), які, у чарівних сукнях і квітами в руках, виконали танець квітів. Весна: «Ось які я квіти вам дарую! Та й не лише ці. Кожна рослинка приходить у світ для добра, тільки треба любити і вивчати цей чарівний світ. Тоді ви пізнаєте багато цікавого та незвичайного. А сьогодні до вас на свято прийшли ще дві весняні квіточки, зустрічайте їх». І тут на свято завітали Барвінок (Данило Акуфенко) та Барвіночка (Катерина Дорофеєва) та загадали загадки першокласникам, розповіли про себе, про наш чудовий рідний край. Далі естафету перейняли учні 2, 3 та 4 класів. Кожен клас представив свій екіпаж, коротко прозвітувався про роботу за рік. Свято весь час супроводжували номери художньої самодіяльності, виконані артистами НВК №1.

Також слово надали майбутнім барвінчатам. Барвінок: «Молодці, діти. Я переконався, що ви справжні знавці історії свого краю, добре навчаєтеся, допомагаєте один одному, виразно декламуєте вірші та співаєте. Я з радістю прийму вас у свою барвінкову країну. Від сьогоднішнього дня ви — барвінчата. Як доказ цьому, я прикріплю кожному з вас емблему та галстук — символ своєї країни». Разом з Весною та Барвінкою Барвінок прийняв учнів перших класів до Країни Барвінкової. Насамкінець для новообраних барвінчат прозвучали такі слова: «Віднині, діти, ви — одна сім’я, велика і дружна, вам учитися разом у нашій школі ще багато років. Тому треба жити в мирі і злагоді, заступатися один за одного, дружити, ділити з усіма і смуток, і радість, щоб ваше життя було цікаве і змістовне, насичене хорошими вчинками і цікавими подіями».

Закінчилося свято традиційною піснею про барвінчат.


Автор: Тетяна Стадник, Софія Івашко, Софія Дейнека, учні 4-Б класу Кобеляцького НВК №1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2013, 10:10 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації