Вхід | Реєстрація

Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання з наближенням Великого Дня Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень — свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри — над безнадією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. У найскладніші часи ми непохитно вірили: Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Пасху прийнято святкувати в сім’ї. Збираються 3–4 покоління — батьки зі своїми дітьми, внуками, правнуками. У цей особливий день необхідно дарувати один одному любов і турботу, вибачити образи і відпустити все те погане, що вас пригнічувало. Це день любові, віри, надії, тепла і добра, він наповнений особливою атмосферою. Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у ваших оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя, кращого і добрішого. Будьте щасливими і любіть одне одного, думайте про хороше і нехай воно обов’язково збудеться. Христос Воскрес! Воістину воскрес!


Автор: З повагою, кобеляцький міський голова Олександр Ісип


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2013, 09:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації